Căutare MDM

Buletin

1999 renaut megane 1.9D probleme

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 9 luni #10505 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: probleme cu Renault Megane 1.9D din 1999
Schimbă senzorul de temperatură al motorului. Problema e că nu măsoară corect, iar pompa nu injectează cantitatea corectă când e rece. Ar putea fi mai mult, dar din câte îmi spui, poți încerca să-l înlocuiești, deoarece costă în jur de 10€ cel mult.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 9 luni #10519 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: probleme cu Renault Megane 1.9D din 1999
Mulțumesc, asta va fi următorul lucru pe care îl voi face, te voi ține la curent.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 8 luni #10647 prin manual-mecanic
Salut, astăzi am demontat și deconectat supapa EGR și e greu de crezut, dar e o altă mașină. A fost soluția problemei. Mai am câteva probleme minore, cum ar fi ABS-ul, dar motorul funcționează perfect.

Mulțumesc pentru ajutor.:râde:

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 8 luni #10651 prin manual-mecanic
Bună ziua, fumul alb este aer în circuitul de petrol. De obicei, este o scurgere cauzată de o conductă spartă în circuitul de joasă presiune (verificați filtrele, conductele și pompa de ridicare). Al doilea pas este scanarea și urmarea protocolului conform codului.