Căutare MDM

Buletin

Reglarea Montero

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 9 luni #10455 prin manual-mecanic
Reglare Montero Publicat de manual-mecanica
După o lungă aventură prin Peru, când am ajuns acasă a trebuit să demontăm pompa de injecție pentru că motorina groaznică din junglă o deteriorase. Problema este că în loc să o ducem la atelier, am scos pompa de injecție fără să o marcăm. Am dus-o la reparat și nimeni nu a putut să-mi spună cum să o configurez. Descărcați manualul pentru că îl citesc. Sunt groaznic la engleză, dar îl voi citi. Dacă cineva mă poate ajuta, aș fi recunoscător. :P

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 9 luni #10490 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Tuning Montero
Bună ziua, fulia pompei de injecție are un marcaj față de capacul de distribuție. Aliniază-l cu fulia arborelui cu came, privind-o din față ca pe a treia, și fulia arborelui cotit. Observă că are o tăietură. Vei vedea că e destul de ușor. Cât despre glisiera pompei de injecție, încearcă să o lași chiar în centru.
Sper că raportul este util. Dacă nu, voi scana diagrama de distribuție și ți-o voi trimite.
Salutări din Tenerife.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.