Căutare MDM

Buletin

Cum se pune cureaua la Ford Ka 2003

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 9 luni #10453 prin manual-mecanic
Cum se instalează banda de rulare la .
B) size=4]Bună ziua, aș vrea să știu dacă mă puteți ajuta cu această mică problemă. S-a rupt cureaua și nu știu cum să o pun la loc. Dacă există cineva care mă poate ajuta, aș aprecia. Mașina mea este un Ford Ka cu motor de 1.6l. [/size] B)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 9 luni #10456 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Cum se instalează cureaua la Ford Ka din 2003
Îți trimit acest desen care îți arată (mai mult sau mai puțin) cum merge banda. Nu trebuie să scoți farul, așa cum spune descriere. Cu stimă, Jueja

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 9 luni #10457 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Cum se instalează cureaua la Ford Ka din 2003
chiar acum vine fișierul

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 9 luni #10460 prin manual-mecanic
În interiorul capotei, unde îți arată emisiile de gaze, este eticheta benzilor. Este la fel ca un Ford Courier și un Ford Ikon. Au același motor.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 9 luni #10466 prin manual-mecanic
Aceasta este a treia oară când încerc să adaug fișierul. Să vedem dacă funcționează.