Căutare MDM

Buletin

Cum se citesc codurile de eroare pe un Chevrolet Astro

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 9 luni #10348 prin manual-mecanic
Salut, salutări tuturor...

Sper că mă poate ajuta cineva...
Am un Chevrolet Astro din 1986 cu OBD 1 și știu că pot conecta doi pini la conectorul de diagnosticare pentru a citi codurile de pe bord cu martorul motor aprins... dar nu știu între ce pin ar trebui să conectez...
Sper că mă puteți ajuta și dacă este posibil să obțineți o listă cu codurile de eroare...
mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 9 luni #10363 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Cum se citesc codurile de eroare la Chevrolet Astro
Trebuie să legați bornele A și B cu o clemă, să deschideți contactul și martorul luminos al miei va începe să clipească. Cele mai lente clipiri sunt cele ale zecilor, iar cele mai rapide sunt cele ale unităților. Aceste coduri sunt din 2 cifre. De obicei, cea care dă întotdeauna este 12, ceea ce înseamnă că motorul nu se rotește. Conectorul de diagnosticare trebuie să aibă un ghidaj pentru conectorul de diagnosticare și trebuie să fie pătrat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.