Căutare MDM

Buletin

Problemă cu luminile exterioare la Ford Explorer

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 9 luni #10289 prin manual-mecanic
Bună ziua, am o problemă cu luminile de zi la Ford Explorer-ul meu din 1993. Când le aprind, par normale. Se aprind și se sting după aproximativ 15 minute. Am înlocuit comutatorul și releul pentru a aprinde luminile, dar problema persistă.

Unde pot găsi manualul de utilizare pentru acest vehicul?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 9 luni #10293 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Problemă cu luminile exterioare ale Ford Explorer
Doar luminile fac asta sau și tabloul de bord?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 9 luni #10299 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Problemă cu luminile exterioare ale Ford Explorer
trei lucruri sau întrerupătorul de lumină, întrerupătorul de lumină sau cablul de la usablera la succese întrerupt undeva, verificați și spuneți-mi

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 9 luni #10334 prin manual-mecanic
doar luminile

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 9 luni #10349 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Problemă cu luminile exterioare ale Ford Explorer
Mama are un Explorer de genul ăsta și a avut și ea aceeași problemă. Într-o scurtă călătorie pe care a făcut-o, i-au bypassat un fel de siguranță sau releu. L-am instalat când l-a primit și, din moment ce mi-a spus unde și cum funcționează, nu i-am acordat prea multă atenție. Dar dacă vrei să-l văd mâine, îți fac o poză ca să poți localiza piesa de care ai nevoie, trimite-mi un mesaj pe adresa mea de e-mail.