Căutare MDM

Buletin

îndoieli legate de YAMAHA TZR 3MA....

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 9 luni #10276 prin manual-mecanic
Îndoieli despre YAMAHA TZR 3MA.... Publicat de manual-mecanica
SALUT PRIETENI, SUNT FRANCISCO DIN CHILE ȘI SPER CĂ MĂ PUTEȚI AJUTA. AM O YAMAHA TZR 3MA ȘI ÎNTREBAREA MEA ESTE CE SE ÎNTÂMPLĂ DACĂ DEMONTEZ CONDUCTELE DE APĂ CARE MERGE LA CARBURATORUL MOTOCICLETEI? ÎNTREB ASTA PENTRU CĂ MOTOCICLETA ARE PISTOANE ȘI CĂMĂȚI NOI, ȘI UN CILINDRU ARĂTA UNUL ALB ȘI ESTE GREU. CRED CĂ POATE FI DIN CAUZA CĂ APA TRECE ÎN BENZINĂ, ÎN REALITATE PRESUPUNE CĂ... EI BINE, SPER CĂ PUTEȚI CLĂRI ÎNDOIALA MEA ÎN AVANS. VĂ MULȚUMESC FOARTE MULT..... :side:

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 9 luni #10278 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Îndoieli legate de YAMAHA TZR 3MA...
Ești sigur că intră apă în motor prin furtunurile carburatorului? Îți spun asta pentru că furtunurile respective au un rol foarte important în carburator. Ce ai putea încerca este să pui temporar un dop pe furtunuri pentru a opri pătrunderea apei și să verifici. Dacă da, ar trebui să înlocuiești întreaga piesă, deoarece ar fi o idee proastă să scoți acele țevi complet. De asemenea, verifică dacă garnitura chiulasei nu este deteriorată, deoarece ar putea intra și apa acolo.
Pentru acest test, ai avea nevoie de un regulator de presiune pentru a comprima sistemul de răcire.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 9 luni #10287 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Întrebări despre YAMAHA TZR 3MA...
Uite, prietene, nu am prea multă experiență cu Funbike-uri sau motociclete cu cilindree mare, dar cred că problema e din cauză că uleiul ajunge la cilindrul acela și îl arde, de unde și fumul alb. Ți-aș recomanda să verifici din nou cilindrul. Ar putea fi din cauză că segmenții sunt față în față sau că trebuie să schimbi tijele supapelor sau garniturile. De asemenea, ar putea fi din cauza defectelor la garnitură. Și în sfârșit, și mă rog să nu fie din cauză că a fost reparată greșit, pentru că dacă apa ar ajunge la cilindru, motorul s-ar opri. Sper că îți este de folos părerea mea...;) RENE

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 9 luni #10292 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Întrebări despre YAMAHA TZR 3MA...
haaammmm apreciez sugestiile tale hamm încă un lucru pe care nu l-am menționat este cilindrul care arde mult, când pun mâna în spatele lui simt că compresia nu este cea mai bună în comparație cu celălalt cilindru... oare pistonul este poziționat greșit?????? Mulțumesc încă o dată anticipat....

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 9 luni #10294 prin manual-mecanic
fran, fumul alb din apă prezent în ardere, acesta apare în mod regulat din cauza unei defecțiuni a garniturii chiulasei, în cazul tău cu chiulase independente se datorează doar pistonului pe care îl menționezi, lipsa de forță la evacuare îți spune că compresia acelui cilindru este scăzută și acesta este din același motiv și garnitura, acum este dificil ca apa să intre prin conductele de răcire ale carburatorului, presiunea care există în acel sistem nu este atât de mare încât să provoace o fisură în straturile de amestecare a apei și combustibilului, iar dacă din anumite motive se întâmplă acest lucru, un sudor bun sau un reparator de chiulase este capabil să sudeze și să repare, dar problema ta este garnitura, dacă vrei un test real care să certifice această problemă, trebuie doar să măsori compresia cilindrilor și asta e tot, poți verifica și uleiul pentru emulsie, desigur, în cazul motocicletelor de mare putere nu este foarte sesizabil. verifică asta și spune-ne ca să te putem ajuta.