Căutare MDM

Buletin

Anomalie a punții față

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 9 luni - Acum 15 ani și 9 luni #10232 prin manual-mecanic
Anomalie punte față Publicat de manual-mecanica
Dragi toți.

Vă scriu pentru a primi ajutor în legătură cu problema mea. Am un Chevrolet Astra 2.0L din 2003.
Problema pe care o am este că de fiecare dată când mașina este oprită și rotesc volanul
, se aude un clic la ambele roți. Am schimbat articulațiile sferice, axurile, capacele, articulațiile homocinetice, iar cea mai recentă modificare a fost la aripioarele roților. Când am schimbat aripioarele, problema a dispărut, dar doar temporar.
Adevărul este că acest lucru mă deranjează destul de mult; nu știu care este problema.
Ei bine, dacă cineva mă poate ajuta sau îndruma, ar fi apreciat.

Cu stimă,
Mhq
Ultima ediție: acum 15 ani și 9 luni de .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 9 luni #10241 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Anomalie punte față
Salut prietene, ai verificat precabele casetei de direcție? De obicei fac zgomotul ăsta. Mult succes și spune-ne ce descoperi. Îmbrățișări.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 9 luni #10246 prin manual-mecanic
Omule. Știi cum să verifici precapsulele sau să le analizezi ca să vezi dacă sunt proaste sau nu?

Mulțumesc
. Cu stimă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 9 luni #10251 prin manual-mecanic
Deconectați capetele de direcție și mișcați-le în ambele părți. Dacă au joc, veți observa imediat și veți simți bătăile. Cu stimă.