Căutare MDM

Buletin

PROBLEMĂ CU ISUZU D-MAX 3.0 4WD

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 8 luni #10796 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: PROBLEMĂ CU ISUZU D-MAX 3.0 4WD
CARE ESTE PROBLEMA TA ȘI ÎN CE AN ESTE MAȘINA?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 8 luni #10801 prin manual-mecanic
Mi se întâmplă același lucru... adică s-a activat check4wd-ul... asta s-a întâmplat când s-a descărcat bateria... de asemenea, bateria nu se încarcă suficient, am verificat alternatorul și e ok, am schimbat cureaua dar tot la fel e... nu știu ce ar putea fi...
e din 2005.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 8 luni #10809 prin manual-mecanic
CÂȚI VECHI ARE BATERIA? SUNT CELULE GOALE? SUNT BORNELE MURDĂREȘTI? ESTE DIN CAUZA INSTALĂRII UNUI ACCESORIU? DE CÂND APROXIMATIV S-A DEFECTAT? POATE DE CÂND AȚI DUS-O LA UN ATELIER DIN ALT MOTIV?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 7 luni #10868 prin manual-mecanic
Mulțumesc pentru soluție..... multe întrebări, puține răspunsuri.... principala problemă aici era mașina 4x4; bateria e cea mai mică.
Mulțumesc oricum pentru disponibilitate. Dar am rezolvat deja problema.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 7 luni - Acum 15 ani și 7 luni #10872 prin manual-mecanic
Trebuia să știu exact ce se întâmplă cu tine, deoarece am cumpărat manualul și m-a costat 285,00 dolari americani și nu pot oferi atâtea informații așa, deoarece am cumpărat manualele până în 2008 și sunt foarte scumpe, așa că am vrut doar să știu dacă merită să-ți ofer astfel de informații, dar se pare că nu. Am oferit informații gratuite tuturor prietenilor acestui forum, dar, la fel ca mine, din păcate, ocaziile în care mi-au oferit informații au fost rare. Am fost mereu nevoit să plătesc, dacă nu este suma inițială, o parte ca mulțumire, deoarece voi percepe pentru asta în viitor la locul de muncă, iar înțelepciunea este neprețuită și îmi cer scuze că te-am deranjat cu întrebările mele.
Ultima ediție: acum 15 ani și 7 luni de .