Căutare MDM

Buletin

ASTRA 1.8 GEAM LIFTING

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 9 luni #10183 prin manual-mecanic
ASTRA 1.8 RIDICATOR DE GEAM Publicat de manual-mecanica
-: Sunt începător și am puțină experiență în asta, așa că scuzați orice greșeli. Am un Chevrolet Astra 1.8 - model 2000-MPFI. Au refăcut motorul de ridicare a geamului din partea șoferului și cremaliera. Acum butoanele din față și din spate de pe aceeași parte nu funcționează. Am verificat butoanele și sunt în regulă. Cele din partea dreaptă funcționează bine. Butoanele de pe ambele părți ale butoanelor sunt în regulă. Vă rog să mă puteți ajuta?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 9 luni #10198 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Ridicare geam ASTRA 1.8
În primul rând, bine ai venit pe forumul Polenta. Acum, nu știu ce înțelegi prin revovinar, dar adevărul e că luneta nu ar fi trebuit să se defecteze la repararea celei din față. Acum, ceea ce nu ne-ai spus este care a fost defectul la regulatorul geamului și cum a început defectul. Spune-ne ca să putem trage concluzii. De asemenea, ar fi bine dacă ne-ai putea spune dacă ai o comandă centralizată sau dacă toate se mișcă independent. Mult succes și cele mai bune urări.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 9 luni #10244 prin manual-mecanic
Foarte amabil și vă salut cordial și vă mulțumesc pentru atenție - fermoarul ușii din față a fost reparat - ușa din spate - mereu pe partea stângă - motorul a fost derulat înapoi, citez - după aceasta nu au mai funcționat --- partea dreaptă funcționează bine - am verificat butoanele sunt în regulă,
are un panou de control cu butoane pentru ușile spate și față dreapta și în același timp are un panou cu patru butoane care controlează toate geamurile,
dacă mă puteți ajuta în acest sens vă voi fi recunoscător - vă salut.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 9 luni #10274 prin manual-mecanic
Când ai un panou cu butoane care controlează toate geamurile, cum este cazul tău, există posibilitatea unor întreruperi interne la comutatoarele geamurilor electrice, acum dacă fumezi este mai probabil să se întâmple acest lucru, când se blochează de la comanda centrală, nu poate fi acționat de la comanda de pe aceeași ușă, dar acest lucru poate fi rezolvat de un electrician auto, nu neapărat de un atelier de ridicare a geamurilor, de exemplu în cazul lui Tollota Yaris când comanda centrală moare geamurile nu sunt activate de la comenzile ușilor corespunzătoare, nu te pot ajuta cu prea puțin, deoarece ar trebui să demontez pentru a vedea problema, ar trebui să încerci să alimentezi direct ridicătoarele de geamuri sărind peste comenzi pentru a verifica dacă problema nu este la sistemul electric al ușilor independente, dacă repară cremaliera, este pentru că s-a rostogolit și asta nu afectează restul sistemului, este probabil ca acestea să fi uzat unul dintre cabluri și acest lucru a cauzat defecțiunea, ar trebui să-ți răspundă pentru că ar trebui să facă parte din garanție, dar, așa cum ți-am spus, un electrician poate verifica funcționarea corectă a acestuia într-un mod simplu.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 9 luni #10303 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema Re: ASTRA 1.8 RIDICATOR DE GEAM
Mai întâi scoateți tapițeria de pe partea defectă, deconectați conectorul electric de la motor și aplicați curent (pozitiv de la baterie) la orice bornă a motorului și masă (negativ) la celălalt born al motorului. Dacă este bun, geamul ar trebui să se ridice și invers, ar trebui să coboare. Dacă funcționează, este posibil ca unitatea de control să fie defectă intern sau să aibă siguranțe separate pentru fiecare ușă, așa cum are Honda Civic.