Căutare MDM

Buletin

Am nevoie de niște sfaturi! Probleme mecanice

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 9 luni #10146 prin manual-mecanic
Am nevoie de sfaturi! Probleme mecanice Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor, am o problemă cu Chevrolet-ul meu C30. Este o camionetă din 1986. Mecanica este foarte simplă, dar acum câteva zile s-a deteriorat cilindrul inferior al ambreiajului. Am schimbat cilindrul și problema s-a agravat când s-a slăbit furca care ține colierul. Ok, am coborât cutia, am schimbat colierul, discul de ambreiaj și am presat totul. A fost bine! Dar astăzi am pus totul la loc și pedala de ambreiaj este foarte tare și nu coboară suficient. Tot ce-mi mai rămâne este să schimb cilindrul, dar nu sunt sigur. Am căutat peste tot manualul pentru această mașină, dar nimic nu este prea dificil!

Sper că mă puteți ajuta!
Mulțumesc anticipat
, Isidro.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 9 luni #10158 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Am nevoie de sfaturi! Probleme mecanice
Salut Hisidro, ai observat că presa nu dă un evantai foarte plat? Dacă este cazul, tind să fie rigide. Problema se poate rezolva punând niște șaibe plate în spate, între presă și articulația sferică, nu prea late pentru că altfel se va bloca. Ei bine, e un indiciu, încearcă sau folosește-l ca referință dacă te ajută, mult succes.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 9 luni #10167 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Am nevoie de sfaturi! Probleme mecanice
Hmm, hei, nu am observat! Ai dreptate!!! Asta era una dintre îndoielile mele de la început! Pe măsură ce strângeam ventilatorul, se închidea tot mai mult! Dar mi-am amintit că atunci când l-am demontat, era apăsat destul de tare până la capăt! Ceea ce m-a determinat să-l strâng oricum!!

O să încerc mai întâi cilindrul încuietorii! Pentru că, sincer, nu vreau să mai cobor cutia!!! Dacă asta nu rezolvă problema, ei bine, o să o cobor din nou!
Mulțumesc
foarte mult!!