Căutare MDM

Buletin

consultare

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 9 luni #10145 prin manual-mecanic
interogare Publicată de manual-mecanica
Bună ziua, numele meu este Leonardo. Sunt tehnician în injecție electronică și sunt nerăbdător să intru în lumea sistemelor de propulsie electronice. Întrebarea mea este dacă există cineva care are experiență în acest domeniu și în utilizarea programatoarelor DATAFIX EPROM și interacțiunea acestora cu programul ECM 2001. Vă mulțumesc tuturor foarte mult.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 9 luni #10157 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: interogare
Salut Leo, am făcut niște upgrade-uri de putere, dar nu funcționează în toate cazurile. Oricum, există puține informații despre acest subiect aici pe forum, dar există multă literatură online. Rețineți că există mici diferențe între ele, chiar dacă îndeplinesc aceleași sarcini. Recomand să începeți cu literatura și cum funcționează Super Chips-urile și unitățile electronice suplimentare. Acestea au capacitatea de a fi conectate și deconectate cu un buton, pentru o economie mai mare de combustibil. Încercați și spuneți-mi. Sunt interesat de subiect, dar, așa cum am spus, nu este încă utilizat pe scară largă, cel puțin aici în Chile. Mult succes și cele mai bune urări.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 9 luni #10488 prin manual-mecanic
Hei, repopularea sau calibrările motoarelor diesel vin într-un pachet de ajustări ale modulului, dar motorul trebuie calibrat și el, astfel încât îmbunătățirea adusă acestuia să poată fi observată, lucru permis doar de personalul calificat care se conectează la VIN-ul vehiculului la rețea și solicită autorizație pentru recalibrare sau, după caz, modificare a parametrilor atât ai raportului de transmisie, cât și ai distanțelor dintre axe, precum și ai tipului de motor disponibil.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 9 luni #10491 prin manual-mecanic
Mulțumesc pentru contribuție, tipul de creștere a puterii care mă interesează este pentru mașinile pe benzină, deoarece permit mai multă putere și sunt mai familiarizat cu ele. Îți spun că pe aici este încă un subiect în curs de dezvoltare, dar din fericire în Argentina sunt mulți oameni care fac aceste modificări și există chiar și institute dedicate acestui subiect. Încerc să iau legătura cu câțiva. Te voi anunța mai târziu și îți mulțumesc foarte mult.