Căutare MDM

Buletin

Axiale și tricetate

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 9 luni #10526 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Axiale și tricetate
Salut, din nou. Am cerut unui mecanic să înlocuiască brațele cu trei brațe din lipsă de timp și pentru orice eventualitate. Nu eram sigur că fac lucrurile corect. Acum, următoarea întrebare: Când demontez totul pentru a le înlocui, trebuie să le realiniez? Îmi pare rău că întreb, dar nu știu.
Îmbrățișări mari și vă mulțumesc foarte mult

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 9 luni #10528 prin manual-mecanic
Salut prietene, dacă pui totul laolaltă exact așa cum era, inclusiv poziția roților și a discurilor de frână, nu este necesar. Totuși, cel mai sigur lucru de făcut este să aliniezi și să echilibrezi roțile. Nu este foarte scump și te scutește de orice bătaie de cap. Cu stimă. :woohoo:

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 8 luni #10569 prin manual-mecanic
Mulțumesc, tată. Am rugat un mecanic să facă asta pentru mine și volanul era puțin deplasat, așa că da, mai bine îl aliniez și îl echilibrez și... înapoi la drum!
Îmbrățișări și încă o dată mulțumesc!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 8 luni #10578 prin manual-mecanic
DACĂ VOLANUL ESTE LA MIJLOC PE ORICARE PARTE, ACEASTA SE REZOLVĂ DE TOT PRIN DEMONTAREA PIULIȚEI VOLANULUI ȘI SCHIMBAREA POZIȚIEI CANELUI, DACĂ NU ARE HEXAGONAL PENTRU CĂ ACOLO TREBUIE SĂ ATINGI CAPETELE DE DIRECȚIE, ÎN ORICE CAZ NU E DELOC COMPLICAT.. ÎȚI DORESC MULT NOROC, PRIETENE. ȘI PENTRU ORICE ÎNTREBĂRI, VOM FI MEREU AICI Miguel Alejandro

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 8 luni #10592 prin manual-mecanic
Salut, sper că hrănești calul cu lucernă. Hahaha. Ei bine, nu trebuie să o aliniezi decât dacă ai adăugat șaibe la bara stabilizatoare.