Căutare MDM

Buletin

Schimbarea orificiului de ventilație la Mondeo

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 9 luni #10089 prin manual-mecanic
Salut tuturor.

Trebuie să schimb gura de ventilație la un Ford Mondeo TDI din 2005 pentru că e stricată. E una dintre cele din față (cele de deasupra ceasului și radioului), nu cele laterale și nu știu dacă trebuie să demontez toată partea din față sau dacă e ușor de făcut. Manualul atelierului le arată, dar nu-mi spune cum să le scot. Aș aprecia foarte mult dacă cineva m-ar putea ajuta.

Mulțumesc și cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 9 luni #10095 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Schimbarea orificiului de ventilație la un Mondeo
Salut Benismael, pentru a scoate ieșirile, trebuie să scoți partea de ceas care iese complet odată cu comutatoarele de urgență. Iese foarte atent. Apoi cred că ieșirile sunt înșurubate și ies fără probleme.
Cu stimă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 9 luni #10099 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Schimbarea orificiului de ventilație la un Mondeo
Mulțumesc foarte mult. O voi face cu mare atenție; mi-e teamă să nu stric ceva.

Cu cele mai bune urări.