Căutare MDM

Buletin

NISSAN Pathfinder V6 MODEL 96

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 9 luni #10087 prin manual-mecanic
NISSAN Pathfinder V6 MODEL 96 Publicat de manual-mecanica
PRIETENI: SPER CĂ MĂ PUTEȚI SĂ MĂ SCOATEȚI DIN ASTA; AM PUS SCANERUL PE ACEST NISSAN, MI-A DAT CODUL PO325 ȘI SPUNE DEFECTIUNE A CIRCUITULUI SENZORULUI DE DETONARE 1... L-AM VERIFICAT... AM DOVEDIT CONTINUITATE DE LA SENZOR LA ECU. AM ALES SĂ SCHIMB SENZORUL... ȘI AM ȘTERG CODUL DAR ÎMI DĂ ACELAȘI COD. AM VERIFICAT DEJA ÎNTREGUL CIRCUIT ȘI EXISTĂ CONTINUITATE PÂNĂ LA ECU. DACĂ CINEVA M-AR PUTEA AJUTA, AR FI VEȘNIC RECUNOSCĂTOR. NICI NU AM REUȘIT SĂ GĂSESC VALORILE EXACTE PE CARE AR TREBUI SĂ LE OFERĂ ACEST SENZOR, DE EXEMPLU, OHMI, FRECVENȚĂ... CA SĂ LE POT COMPARA ȘI SĂ AFLU DACĂ SENZORUL PE CARE L-AM CUMPĂRAT A FOST DEFECT... AS APRECIA DACĂ CINEVA MI-AR PUTEA DA ACESTE VALORI SAU SĂ-MI DEA DATELE DESPRE UNDE SE AFLĂ MANUALUL PENTRU ACEST NISSAN... CILINDRUL ESTE DE 3300CC.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 9 luni #10106 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: NISSAN Pathfinder V6 Model 96
Salutări.

Rezistența dintre terminalul 1 (privind terminalul senzorului de la stânga la dreapta) și masă este de 500-620 Kohmi la 25°.
Curățați rugina de pe terminalele de masă care sunt pe camera comună a motorului și reglați-le bine. Verificați și continuitatea dintre terminalul senzorului și ECM și dintre conectorii F101
și F21 pe care îi veți găsi după cablarea senzorului... verificați și continuitatea și integritatea acelui fir, deoarece este un conductor ecranat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 9 luni #10156 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Re: NISSAN Pathfinder V6 MODEL 96
SALUTĂRI:
MULȚUMESC PENTRU RĂSPUNSUL DUMNEAVOASTRĂ, ACUM ȘTIU CĂ MĂSURĂTORILE MELE NU AU FOST ATÂT DE GREȘITE, DEOARECE MI-AU DAT O VALOARE DE 534K OHMI. AM VERIFICAT ȘI CONTINUITATEA PÂNĂ LA ECU, AM ÎNLOCUIT CHIAR PENTRU O MOMENTĂ CABLUL DE ACELAȘI TIP DE LA SENZOR LA ECU. PROASTA A FOST CĂ, CHIAR AȘA, ACELAȘI COD P0325 NU A ÎNCETAT SĂ MĂ ÎNREGISTREZE DUPĂ CE L-AM ȘTERS... AM ALES SĂ DIAGNOSTICEZ CĂ ESTE O PROBLEMĂ INTERNĂ LA ECU. TOTUȘI, RĂMÂN LA ÎNDOIALĂ DACĂ AR PUTEA FI CHIAR O PROBLEMĂ LA ECU ȘI DE CE S-AR FI PUTUT APĂRUT ACEASTĂ DAUNĂ.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 9 luni #10160 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Re: NISSAN Pathfinder V6 MODEL 96
Ar putea fi o problemă cu ECU-ul, sunt puțin probabile dar cel mai bun mod de a testa este, dacă ai posibilitatea, să iei un ECU la un prieten sau o cunoștință care are același lucru, dar știi că am avut o problemă similară cu a ta, dar cu senzorul de poziție al arborelui cotit, am schimbat senzorul și nimic, am încercat direct și nimic, am încercat cu un alt ECU și nimic, și toată problema a ieșit la iveală, când proprietarul vehiculului mi-a spus că problema a început după ce au scos cutia de viteze pentru un ambreiaj, am verificat cutia și masa motorului nu avea un contact bun, am curățat și am instalat masa și problema s-a rezolvat, mi-a luat mult timp să ajung la acest rezultat așa că nu lua aceste informații superficial, testează-le și spune-ne.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 9 luni #10165 prin manual-mecanic
Valoarea rezistenței este bună, senzorul nu are probleme, ceea ce ar putea fi ca masa motorului să nu fie conectată corect și, prin urmare, tensiunea generată de senzor este foarte mică, iar ECM-ul detectează acest lucru ca o defecțiune a senzorului. Verificați și curățați toate masa motorului și, dacă mașina a suferit deja reparații majore, este posibil ca unele masări să fi fost îndepărtate și neînlocuite. (Acest lucru se întâmplă mai des decât ar trebui) și, prin urmare, ar trebui să verificați și acest lucru. Dacă problema persistă, ar trebui să faceți un cablu de împământare pentru a conecta direct motorul la masă (nu cu cleme crocodil, ci cu un terminal cu inel de fixare cu șuruburi) și să testați.
Sper că acest lucru vă ajută