Căutare MDM

Buletin

ÎNAPOI LA ÎNCĂLZIRE ȘI RĂCIRE

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 18 ani și 6 luni #1002 prin manual-mecanic
GESTIONAREA ÎNCĂLZIRII ȘI RĂCIRII Publicat de manual-mecanica
BUNĂ, ÎNTREBAREA PE CARE O AM PENTRU MULȚI VA FI SIMPLĂ, DAR ARE NU ȘTIU CE, ÎNTREBAREA ESTE CĂ AM UN SUZUKI VITARA, 1.9 TD DIN ANUL 1998,
CIRCUITUL DE ÎNCĂLZIRE AL MAȘINII A AVUT O SCURGERE, ȘI CA O SOLUȚIE SIMPLĂ,,,,, A FOST PURTAT, A FOST ANULAT
DUPĂ UN AN ȘI JUMĂTATE, FĂRĂ A CAUZA PROBLEME, FURTUNUL ȘI-A SPUS LA REVEDERE, (CU CEL CARE A FOST PURTAT), DEFECT NU ȘTIU DAR DUPĂ CE AM ÎNCERCAT SĂ-L PUN LA POST, BULELE SILIAN PRIN RECIPIENTUL DE EXPANSIUNE, GARNITURA CHIULEI = CRĂPĂTURĂ, AM TOTUL ÎMPĂRȚIT PRIN GARAJ
NU AȘ MAI MULT MERGE, DACĂ AȘ ANULA IEȘIRILE DE APĂ CARE MERGE DE LA POMPA DE APĂ LA CHIULASĂ, CA SĂ NU DIN NOU POD, DAR SĂ ANULEZ ACESTE PUTERI DE ÎNCĂLZIRE, AR FI FOARTE DĂUNĂTOR PENTRU MAȘINĂ, AR FI POSIBIL,
MULȚUMESC

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 18 ani și 6 luni #1016 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema ÎNCĂLZIRE ȘI RĂCIRE
Nu e o idee bună să scoți furtunurile de încălzire de la mașina respectivă.

Suzuki a folosit un motor 1.9 TD din grupa PSA (Peugeot-Citroën) la Vitara, care a fost ulterior înlocuit de 2.0 HDI.

Ambele au guri de aerisire la intrarea furtunului de încălzire. Dacă scoți furtunurile, orice aer sau bule care se formează în timpul funcționării normale a motorului se vor acumula în ele, deoarece nu se pot întoarce în vasul de expansiune. Acest lucru va umple întreaga chiulasă cu vapori de apă, producând același efect ca și cum ar fi să rămâi fără apă în motor.

Aceste motoare sunt destul de robuste, dar singurul lucru pe care nu îl pot tolera sunt temperaturile excesive, deoarece acestea pot deforma chiulasele.

Sper că acest lucru a fost de ajutor.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 18 ani și 5 luni #1094 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema ÎNCĂLZIRE ȘI RĂCIRE
E clar că e o CRĂPĂTURĂ. Ai stricat garnitura.

Roagă-te să nu fi deformat chiulasa.

Cum spune pe bună dreptate prietenul meu, e mai bine să nu scoți furtunurile de genul ăsta, dar demontarea încălzitorului nu e o problemă.

L-ai demontat singur?

Te-ai băgat în căca de vânt.

Urmează-mi sfatul, mergi la un service auto.

P.S. Aceste reparații nu sunt de obicei ieftine.