Căutare MDM

Buletin

faruri cu fază scurtă

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 9 luni #9994 prin manual-mecanic
Faruri cu fază scurtă
Salut, iată problema: am un Renault Clio 2 Faza 1 și nu funcționează becul stânga. L-am schimbat crezând că s-a ars, dar nu a fost. Am verificat dacă primește curent, dar nu este. Siguranțele sunt toate bune. Dacă cineva îmi poate da niște îndrumări sau să-mi spună unde sunt releele sau ce ar putea fi, aș aprecia.

Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 9 luni #9996 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: faruri cu fază scurtă
Lumina din stânga este doar lumina față sau ambele lumini față și spate, este o fază scurtă sau întregul grup de lumini?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 9 luni #9999 prin manual-mecanic
Salut prietene, te pot ajuta, dar am nevoie de următoarele informații: an, modelul vehiculului, motor.
Cu aceste informații, s-ar putea să pot contribui la problema ta. Reține că diagramele pe care le am sunt în limba engleză.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 9 luni #10000 prin manual-mecanic
Lumina care nu funcționează este cea de pe partea șoferului. Farul are optică dublă. Faza lungă este cea care nu funcționează. Restul luminilor vehiculului funcționează bine. Modelul este un Renault Clio, 1.4 16v, an 2000, motor K4J, model RXE.

Mulțumesc.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 9 luni #10005 prin manual-mecanic
Uite, cel mai simplu lucru pe care îl poți face este să conectezi lumina care funcționează cu cea care nu funcționează și așa vei fi bine. Motivul problemei sau cum să o găsești, va trebui să urmărești cablul și asta e cam greoi, de aceea îți spun, încearcă și vezi dacă funcționează pentru tine.