Căutare MDM

Buletin

AM NEVOIE DE MANUALUL PENTRU MODELUL HONDA ACORD DIN 1994

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 9 luni #9966 prin manual-mecanic
Bună dimineața, am nevoie de manualul de mecanică pentru Honda Accord din 1994. Era automată, dar au schimbat transmisia și au montat una mecanică. Îmi dă probleme. Motorul nu se potrivește și a pierdut putere. De aceea am nevoie de el ca să mă îndrume. Dacă cineva îl are, aș fi foarte recunoscător dacă mi l-ați putea trimite pe adresa de e-mail. Mulţumesc anticipat

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 9 luni #9972 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: AM NEVOIE DE MANUALUL PENTRU HONDA ACORD DIN 1994
Salut Elder, încearcă aceste site-uri: Clubdelhonda.com, Automecanico.com și Librotaller.net. Trebuie să te înregistrezi, dar este ușor și gratuit. Sper că te ajută. Cu cele mai bune urări.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 9 luni #10001 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: AM NEVOIE DE MANUALUL PENTRU HONDA ACORD DIN 1994
fii leneș cumpără-l

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 9 luni #10022 prin manual-mecanic
Scuză-mă, prietene, nu știu cine ești, dar acest site mi-a fost de mare ajutor. Întotdeauna există cineva care te va ajuta și, dacă te pot ajuta cu ceva, sunt și eu la dispoziția ta. Dar nu fi arogant când răspunzi la solicitările altora, pentru că din cauza unor oameni ca tine care nu ajută, mult mai mulți oameni nu se îmbunătățesc. Nu fi INVIDIOS.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 9 luni #10261 prin manual-mecanic
Îmi puteți trimite un manual pentru Audi TT? Am nevoie urgentă de el. B)