Căutare MDM

Buletin

MANUALE DE MOTOCICLETĂ

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 9 luni #10031 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: MANUALE DE MOTOCICLETĂ
NU, NU AM DEZASAMBLAT MOTORUL ȘI CÂND ERAM PE CALE SĂ VERIFIC LANȚUL DE DISTRIBUȚIE, CEL MIC A CĂZUT ȘI PRESUPUNEM CĂ MIȘCAREA A DISPĂRUT. SUNT OBOSIȚ DE TOT MOTORUL. ȘI AȘ DORI SĂ OBȚIN MANUALUL, DAR MI SE PARE CĂ TREBUIE SĂ-L CUMPĂR. DACĂ ȘTIȚI DE UN MOTOR CARE ESTE CA ĂSTA SAU SIMILAR, V-AȘ APRECIA FOARTE MULT. MULȚUMESC. :aha:
Subiectul a fost închis.
  • manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 9 luni #10035 prin manual-mecanic
Bună ziua, am nevoie de manualul pentru Yamaha Warrior 350. Dacă îl aveți, mi-ați face o favoare? Cu cele mai bune gânduri, mulțumesc.
Subiectul a fost închis.
  • manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 9 luni #10039 prin manual-mecanic
Bună ziua, aș vrea să știu dacă aveți manualul pentru Honda Scoopy sh 75? Este din 1991 sau cam așa ceva.

Mulțumesc.
Subiectul a fost închis.
  • manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 9 luni #10046 prin manual-mecanic
Salut Malmotero,

am în prezent un Honda Dominator (NX 649cc, 4 timpi, monocilindric, 4 supape, decompresor automat) pentru care am și un manual. Dacă afli și este cineva interesat, l-aș scana.
Ei bine, problema mea este mecanică. Motocicleta merge bine, dar motorul face mult zgomot, fie din cauza rulmenților uzați, fie a jocului prea mare între piston și bucșă, posibil segmenți uzați, sau rulmenți ai pistonului, sau capătul de bielă.
Am două motoare și am întâlnit același zgomot la ambele.
Știi sau ai auzit dacă acest lucru este comun la aceste motoare? Știi de la ce s-ar putea datora?
Am în plan să fac o întreținere temeinică a motorului pe care l-am demontat. Ai vreo recomandare? Recomanzi vreun atelier Honda de unde pot cumpăra piese și să primesc niște sfaturi, sunt în Madrid?

Îți mulțumesc sincer pentru generozitatea ta și ajutorul acordat membrilor forumului.
Subiectul a fost închis.
  • manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 9 luni #10058 prin manual-mecanic
Mulțumesc foarte mult:
Informațiile dumneavoastră au fost utile, în orice caz problema era la una dintre conductele de combustibil, de aceea am avut defecțiunea, am rezolvat-o cu o tigaie cu ultrasunete.
:woohoo:
Subiectul a fost închis.