Căutare MDM

Buletin

Manual de atelier Asia Towner 95-99.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 10 luni #16090 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema : Manual de service Asia Towner 95-99.
Bună ziua, am primit o schemă. Trebuie să fie o diagramă cu o piesă de schimb și arată 90% din conexiuni, dar cele de sub carburatorul modelului de dubă nu sunt afișate și sunt destul de încâlcite. Vă rog să-mi scrieți pe adresa de e-mail. Problemă cu Towner (ca să nu le șterg crezând că e publicitate) și o să ți-o transmit. Întreb dacă cineva care știe poate intra în mai multe detalii sau să explice mai târziu, pentru că nu pot să o exprim în cuvinte și am transmis-o deja la vreo 40 de persoane și până acum nimeni nu-și amintește. Cu stimă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #30819 prin manual-mecanic
Bună, îmi pare rău că te deranjez, ai putea să-mi trimiți catalogul Asia Towner? Al meu este din 1999. Îmi pare rău că te deranjez.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #44363 prin manual-mecanic
Bună ziua, ați putea să-mi trimiteți schema furtunului Towner pe adresa mea de e-mail ricarriverahotmail.com. Sunt Ricardo. Bine.

tanocomp a scris: Salut, am primit o schemă. Trebuie să fie o diagramă cu o piesă de schimb și arată 90% din conexiuni, dar cele de sub carburatorul modelului de dubă nu sunt afișate și sunt destul de încâlcite. Te rog să-mi scrii pe adresa de e-mail.

Problemă cu Towner (ca să nu le șterg crezând că e publicitate) și o să ți-o transmit. Întreb dacă cineva care știe poate intra în mai multe detalii sau să explice mai târziu, pentru că nu pot să o exprim în cuvinte și am transmis-o deja la vreo 40 de persoane și până acum nimeni nu-și amintește. Cu stimă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 9 luni #47709 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Manual atelier Asia Towner 95-99.
SALUTĂRI, AM UN TOWNER ASIA DIN '97, MULTE FURTUNURI DE CARBURATOR TĂIATE, AM NEVOIE DE UN MANUAL PENTRU A LE PUNE ÎN ORDINE, APRECIEZ CONTRIBUȚIILE DUMNEAVOASTRĂ!!!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 6 ani și 3 zile #53836 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Manual atelier Asia Towner 95-99.
Bună ziua, am nevoie de manualul pentru a repara duba unchiului meu. Ar fi posibil ca cineva să-mi trimită manualul?

Vă mulțumesc foarte mult anticipat.