Căutare MDM

Buletin

Manual de atelier Asia Towner 95-99.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 10 luni #9724 prin manual-mecanic
Manual de service auto Asia Towner 95-99. Publicat de manual-mecanica
Sper că sunteți cu toții bine, aș vrea să știu dacă mă puteți ajuta. Am în atelier un Asia Towner din 1997 cu probleme la partea de emisii poluante, motiv pentru care am nevoie măcar de schema de vacuum... dacă cineva are manualul ăla îmi va salva viața... adresa mea de email este tuturor.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 10 luni #9726 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema : Manual de service Asia Towner 95-99.
Salut prietene, încearcă aceste site-uri, Librotaller.net și Automecanico.com. Trebuie să te înregistrezi, dar e ușor și gratuit. Sper că te ajută. Cu cele mai bune urări.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 10 luni #9732 prin manual-mecanic
Mulțumesc mult, frate... a fost de mare ajutor.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 8 luni #10723 prin manual-mecanic
Salut, am nevoie și de manualul de piese pentru Asia Towner. Am un model din '97 cu o grămadă de furtunuri slăbite. :S
Am căutat pe acele site-uri, dar nu am găsit nimic. Dacă cineva are manualul, aș aprecia foarte mult dacă mi l-ați putea trimite sau dacă mi-ați putea spune unde să-l caut. MULȚUMESC!!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #13817 prin manual-mecanic
SALUT: Aveți pe cineva care să vă arate un catalog de piese de schimb? Acesta ilustrează schema furtunurilor de vacuum ale carburatorului. O puteți vedea acolo; sunt listate cele patru modele. Sper că vă ajută.