- Mulțumiri primite: 2
22-06-2025 Accesări: 3146 Tehnologie
19-06-2025 Accesări: 3048 Tehnologie
05-05-2025 Accesări: 3009 Tehnologie
08-09-2022 Accesări: 2481 Informatică
Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.
Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.
Bună ziua, am următoarea problemă: Trebuie să știu poziția de instalare a segmenților de compresie și ai segmenților de ulei. Adică, cum sunt poziționați. Au vreun semn?Jal a scris: Salut prietene, încearcă aceste site-uri, Librotaller.net, Automecanico.com și Chevroletclub.com, trebuie să te înregistrezi dar e ușor și gratuit, sper că te ajută, îmbrățișări.
Bună ziua: Trebuie să știu poziția de instalare a segmenților de compresie și ai segmenților de ulei. Adică, cum sunt poziționați. Au vreun semn? Este un motor pe benzină Izusu 4ZD1 de 2,3 litri, de la un Chevrolet Luv din 1998.Jal a scris: Salut prietene, încearcă aceste site-uri, Librotaller.net, Automecanico.com și Chevroletclub.com, trebuie să te înregistrezi dar e ușor și gratuit, sper că te ajută, îmbrățișări.