Căutare MDM

Buletin

Manual de utilizare Chevrolet Luv 97

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 10 luni #9689 prin manual-mecanic
Manual Chevrolet Luv 97 Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, de unde pot obține manualul de piese pentru Chevrolet Luv 4x4 din 1997? Îmi poate spune cineva, vă rog? Încerc să-l găsesc de luni de zile, iar acum tracțiunea față s-a defectat și aș vrea să o repar eu însumi. Mulțumesc foarte mult oricui mă poate ajuta.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 10 luni #9690 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Manual Chevrolet Luv 97
Salut prietene, încearcă aceste site-uri: Librotaller.net, Automecanico.com și Chevroletclub.com. Trebuie să te înregistrezi, dar e ușor și gratuit. Sper că te ajută. Cu cele mai bune urări.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 7 luni #30007 prin manual-mecanic
Tot ce are legătură cu dragostea, ar trebui să cauți la ISUZU în Caracas Repuestos Horizonte el Marquez și lângă Ciudad Banesco. Dumnezeu să te binecuvânteze.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 7 luni #30279 prin manual-mecanic

Jal a scris: Salut prietene, încearcă aceste site-uri, Librotaller.net, Automecanico.com și Chevroletclub.com, trebuie să te înregistrezi dar e ușor și gratuit, sper că te ajută, îmbrățișări.

Bună ziua, am următoarea problemă: Trebuie să știu poziția de instalare a segmenților de compresie și ai segmenților de ulei. Adică, cum sunt poziționați. Au vreun semn?
fără alte salutări
leroca

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 7 luni #30280 prin manual-mecanic

Jal a scris: Salut prietene, încearcă aceste site-uri, Librotaller.net, Automecanico.com și Chevroletclub.com, trebuie să te înregistrezi dar e ușor și gratuit, sper că te ajută, îmbrățișări.

Bună ziua: Trebuie să știu poziția de instalare a segmenților de compresie și ai segmenților de ulei. Adică, cum sunt poziționați. Au vreun semn? Este un motor pe benzină Izusu 4ZD1 de 2,3 litri, de la un Chevrolet Luv din 1998.
Știu că sunt instalate cu fanta de tăiere orientată în direcția opusă celei anterioare, adică la un unghi de 90º față de cealaltă. Se pot folosi inele de expansiune pentru a le instala. O altă modalitate de a le instala este prin încălzirea cu ulei sau pur și simplu prin încălzirea la rece.
Sper să mă ajuți, îți mulțumesc foarte mult.
leroca