Căutare MDM

Buletin

Manual de service pentru minivanul Hyundai H1

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 10 luni #9650 prin manual-mecanic
Manual de service pentru minivanul Hyundai H1 Publicat de manual-mecanica
Bună ziua,

am nevoie de un manual de service pentru un HYUNDAI H1. Aș aprecia dacă cineva m-ar putea ajuta. Am un manual disponibil pentru schimb.

Mulțumesc anticipat.

Cu cele mai bune gânduri, tuturor.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 10 luni #9668 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Manual de atelier pentru monovolumul HYUNDAI H1
Salut nacsand, încearcă aceste site-uri: Librotaller.net, Automecanico.com și Clubdelhyundai.com. Trebuie să te înregistrezi, dar este ușor și gratuit. Sper că te ajută. Cu cele mai bune urări.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 10 luni #9673 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Manual de atelier pentru monovolumul HYUNDAI H1
Mulțumesc pentru răspuns. Voi vedea dacă pot găsi ceva.

Cum am spus, mulțumesc.

Cu cele mai bune urări.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 8 luni #10831 prin manual-mecanic
Bună ziua, am văzut că ai nevoie de un manual de service pentru Hyundai H1. Îmi pare rău, nu te pot ajuta, dar și eu îl caut. Dacă îl găsești, aș aprecia dacă mi-ai putea spune cum l-ai obținut. Mulțumesc.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 7 luni #10993 prin manual-mecanic
Salut, îți recomand și să intri pe H.maservice.com, e vorba de servicii Hyundai. Dacă te întreabă cine ți-a recomandat-o, scrie „renaldo”, acela sunt eu. Pa, sper să funcționeze pentru tine.