Căutare MDM

Buletin

NISSAN PATHFINDER 1996 - TD27 - MANUAL

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 10 luni #9626 prin manual-mecanic
NISSAN PATHFINDER 1996 - TD27 - MANUAL Publicat de manual-mecanica
Aș aprecia dacă cineva mi-ar putea spune de unde pot obține informații, manuale etc., pentru reparații și întreținere mecanică și electrică (schimbări filtru de combustibil etc.) pentru un Nissan Pathfinder din 1996, de origine japoneză, cu motor diesel aspirat TD27. Aș aprecia amabilitatea oricui mi-ar putea oferi informații. Întrucât nu înțeleg prea multe despre computere la vârsta mea, vă voi oferi cele mai directe informații de contact pentru a mă contacta direct la doncarlosgabriel@gmail.com. Vă mulțumesc și vă transmit cele mai bune urări.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 10 luni #9627 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: NISSAN PATHFINDER 1996 - TD27 - MANUAL
Salut Carlos, încearcă aceste site-uri, Librotaller.net și Automecanico.com. Sper că te vor ajuta. Cu cele mai bune urări.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 10 luni #9725 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: NISSAN PATHFINDER 1996 - TD27 - MANUAL
Vă mulțumesc foarte mult pentru că mi-ați transmis informațiile, am căutat dar nu am găsit nicio informație despre acest model. Ceea ce am găsit până acum este doar parțial și extras dintr-o parte și puțin din cealaltă prin motoare de căutare cunoscute precum Google. Am găsit o pagină a cuiva care vinde aceste manuale pe CD și l-am contactat. M-a asigurat că îl are, dar bănuiesc că îl are pe cel pentru modelul turbo din 1997 încoace, care este diferit, motiv pentru care nu am finalizat achiziția. Totuși, dacă nu îl găsesc în altă parte, cred că voi risca și îl voi cumpăra, în ciuda bătăilor de cap de a fi nevoit să transfer bani și să sper că poșta nu-mi va pierde coletul. Cu cele mai bune urări.