Căutare MDM

Buletin

curea de distribuție seta ibiza

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 11 luni #9364 prin manual-mecanic
Curea de distribuție Ibiza Seta Publicat de manual-mecanica
Salut!!! Trebuie să schimb cureaua de distribuție la mașină... și aș vrea să-mi trimiteți un manual unde să văd exact cum se face... Am căutat manualul mașinii mele și nu-l găsesc nicăieri!!! Dacă știe cineva de unde îl pot descărca!!! Mașina mea este un Seat Ibiza 1.4i 100cp din 2006!!!
Mulțumesc foarte mult!!!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 11 luni #9395 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Curea de distribuție Ibiza
Salut, și eu m-am complicat destul de mult cu manualele înainte să schimb cureaua de distribuție și după ce am cerut sfaturi și m-am gândit bine cum funcționează, mi-au răspuns în acest mesaj, www.manualesdemecanica.com/es/foros/4-pr...n-renault-megane.htm

Gomerito mi-a explicat perfect și cred că ar putea fi util și pentru alte motoare. Am făcut așa și a funcționat perfect. Mult succes.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 11 luni #9396 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Curea de distribuție Ibiza
Îmi pare rău, acest link nu funcționează. Caută pe forumul mecanicilor (curea de distribuție Renault Megane).