Căutare MDM

Buletin

Cer un manual pentru un Nissan Sentra din 1984.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 7 luni #29762 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Solicitarea unui manual pentru un Nissan Sentra din 1984
Aș aprecia dacă mi l-ați putea trimite.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 7 luni #29789 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Solicitarea unui manual pentru un Nissan Sentra din 1984
:râde: Salut tuturor, sper să le pot trimite imediat ce le recuperez. Se pare că laptopul meu a fost infectat și toate documentele mele au fost șterse, chiar și cele de la serviciu. Dar lucrez la recuperare, așa că imediat ce le am, cu siguranță vi le voi trimite... Salutări și vom ține legătura. La mulți ani tuturor. B)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 7 luni #29831 prin manual-mecanic
Ok, mulțumesc foarte mult, sper să le primești înapoi... La mulți ani.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 7 luni #29963 prin manual-mecanic
La mulți ani, sper să-ți recuperezi fișierele. Dacă da, poate mi le poți trimite pe adresa mea de e-mail, te rog, mulțumesc:

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #31269 prin manual-mecanic
:cheer: Salut tuturor, prieteni, se pare că nu am reușit să-mi recuperez fișierele, dar am continuat să caut pe net și am găsit din nou manualul... mi-a luat multe ore de căutare, dar l-am găsit...:woohoo: acum, pentru moment, din moment ce încerc să-l compilez într-un singur fișier, deoarece vine în mai multe părți, vă las linkul... în el veți găsi multe manuale... sper că vă ajută... Am luat acest link de la Nippon Power... mulțumesc lui kcurth de pe acea pagină... salutări și cât de curând pot voi încărca manualul... aceasta este adresa...

search.ebscohost.com/

în ID utilizator scrie: ebsco
în parolă scrie: soda

apoi va apărea un alt ecran cu șase pictograme, unde sunt manualele este în al cincilea. cel din mijloc, în partea de jos, spune:

Centru de referință pentru reparații auto

sper că acest lucru vă ajută la fel de mult cum mă ajută și pe mine, există manuale pentru vehicule din 1977 până în prezent... este în engleză, dar încă funcționează... succes prieteni și salutări...