Căutare MDM

Buletin

Manual de service Nissan Sunny91 cu motor Sentra b12

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
16 ani acum o săptămână #9135 prin manual-mecanic
Salut prieteni,
am nevoie de manualul de service pentru un Nissan Sunny din 1991 cu
motor Sentra B12.
Am văzut pe manualesdemecanica.com că există un manual Sentra, dar nu este pentru motorul B12.

Ar fi util și să obțin manualul de utilizare pentru Sunny din 1991, deoarece nu am reușit încă să obțin niciunul dintre manuale.

Multe mulțumiri tuturor prietenilor noștri de la manualesdemecanica.com pentru ajutor.

Cu cele mai bune urări;)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #13462 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Manual de service Nissan Sunny91 cu motor Sentra B12
O întrebare, nu ți-au dat manualul pentru Nissan Sunny? Îl caut și eu. Dacă îl primești, poți să-mi spui unde sau să mi-l trimiți? Ceea ce spui este adevărat: există manuale pentru B13 și B14, dar nu și pentru B12.
Oricum, mulțumesc anticipat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 7 luni #18111 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Manual de service Nissan Sunny91 cu motor Sentra B12
BUNĂ, SPER CĂ TE SIMȚI BINE, SUNT NOU PE ACEST FORUM. ÎN LINKUL URMĂTOR GĂSEȘTI CEVA DESPRE SENTRA SAU SUNNY. SPER CĂ TE AJUTĂ CU CEVA
www.tipete.com/userpost/autos-y-motos/ma...-las-marcas-de-autos