Căutare MDM

Buletin

AM NEVOIE MANUAL MECA BLAZER 4X4 1996

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 1 lună - Acum 16 ani și 1 lună #8734 prin manual-mecanic
SALUT TUTUROR, POATE CINEVA SĂ MĂ AJUTE CU MANUALUL MECANIC PENTRU UN CHEVROLET BLAZER 4X4 AUTOMAT 4.3 DIN 1996, AM AVUT MAI MULTE PROBLEME MECANICE PE CARE NU AM REUȘIT SĂ LE REZOLV ȘI DIN ACEST MOTIV AM NEVOIE DE MANUALUL DE ÎNTREȚINERE MECANICĂ ȘI SPER CĂ ȘI DE MANUALUL DE DEMONTARE.

CELE MULȚUMIRI ȘI CELE MULȚUMIRI ANTICIPATE.

Carlos
Ultima editare: acum 16 ani și 1 lună de către .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 8 luni #10874 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: AM NEVOIE DE UN MANUAL PENTRU UN MECA BLAZER 4X4 1996
Ei bine, în acest caz, suntem doi care au nevoie de ea, așa că, dacă cineva ne poate ajuta, vă mulțumim foarte mult. B)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 7 luni #11132 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: AM NEVOIE DE UN MANUAL PENTRU UN MECA BLAZER 4X4 1996
BULL972 a scris:

Ei bine, în acest caz, suntem doi care au nevoie de ea, așa că, dacă cineva ne poate ajuta, vă mulțumim foarte mult. B)

Salut, sunt nou și mă alătur căutării manualului de mecanică pentru Chevrolet Blaxer. Suntem trei.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 11 luni #15570 prin manual-mecanic
Salut tuturor!!! Acum suntem patru care căutăm aproape același lucru. Blazerul meu este un DLX turbo diesel din '97 cu motor Maxion de 2.5. Mulțumesc anticipat tuturor. Vă rog, cineva să aibă milă de noi. Hahaha. ;)