Căutare MDM

Buletin

AM NEVOIE DE MANUALUL DE REPARAȚII CARENS LS

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 5 luni #8626 prin manual-mecanic
Bună ziua! Am nevoie de manualul de reparații pentru un model Carens LS din 2002,
inclusiv sistemul electric. Mulțumesc!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 5 luni #8896 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: AM NEVOIE DE MANUALUL DE REPARAȚII CARENS LS
carlosh1974 a scris:

Bună ziua! Am nevoie de manualul de reparații pentru un model Carens LS din 2002,

:)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 4 luni - Acum 16 ani și 4 luni #9049 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe această temă Re: Re: AM NEVOIE DE MANUALUL DE REPARAȚII CARENS LS
carlosh1974 a scris:

carlosh1974 a scris:

:)

Ultima editare: acum 16 ani și 4 luni de către .

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 4 luni #9069 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: AM NEVOIE DE MANUALUL DE REPARAȚII CARENS LS
Bună ziua. Am nevoie și de manualul de reparații pentru un Kia Carens LS din 2001. Am probleme (mașina pare să funcționeze pe trei cilindri). Cred că e bobina de aprindere, cele de lângă bujii. În plus, nu știu unde să le găsesc decât la o reprezentanță oficială. Aș aprecia orice sfat. Mulțumesc

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 4 luni #9092 prin manual-mecanic
Salut, am avut aceeași problemă. Am cumpărat bobinele și s-a dovedit a fi cablurile.
Bobinele m-au costat 16.000 în Viña del Mar, iar setul de cabluri 9.000 în 10 de Julio, Santiago.:nesigur: