Căutare MDM

Buletin

Motor pe benzină Luv-Dmax 2008 de 3,5 litri

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 1 lună #8588 prin manual-mecanic
Motor pe benzină Luv-Dmax 2008 3.5 Publicat de manual-mecanica
Vă rog, dacă cineva mă poate ajuta cu informații tehnice pentru înlocuirea curelei de distribuție la motorul meu pe benzină Luv-Dmax de 3,5 litri din 2008 și cu orice sugestii, recomandări sau experiențe cu acest vehicul. Cu stimă, JG

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
16 ani acum 3 săptămâni - Acum 14 ani și 10 luni #8875 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Motor pe benzină Luv-Dmax 2008 3.5
Bună ziua, cu cele mai bune salutări
Ultima editare: acum 14 ani și 10 luni de către .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 luni #12380 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Motor pe benzină Luv-Dmax 2008 3.5
Salut tuturor...
Dacă cineva mi-ar putea spune cum se instalează proiectoarele de ceață pe un LUV Dmax, sunt puțin pierdut. Am deja manualul electric al vehiculului, dar cablurile ajung la releul X9 și nu unde scrie în manual... Ce fac atunci?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 luni #12454 prin manual-mecanic
Bună dimineața, mă puteți ajuta cu manualul Luv Dimas? Adresa mea de e-mail este
Mulțumesc.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 1 lună #14243 prin manual-mecanic
HAI PRIETENE, DACĂ AI DEJA INFORMAȚIILE PENTRU SCHIMBAREA CUREA DE DISTRIBUȚIE, ȚI-AȘ APRECIA SPRIJINUL TRIMITE-MI-LE, DEOARECE AM ÎNCERCAT SĂ O SCHIMB ȘI CAMIONUL A RĂMAS ÎN AFARĂ DE DISTRIBUȚIE ȘI NU AM REUȘIT SĂ REZOLV ÎNCĂ... MULȚUMESC