Căutare MDM

Buletin

Nu găsești niciun manual, întreabă-mă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 1 lună #5347 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Nu găsești niciun manual? Întreabă-mă.
Salut tuturor, în primul rând vreau să felicit pe toți cei care fac posibilă această pagină, sunt de mare ajutor.

Trebuie să știu dacă manualul pentru Rover 200 D din 1998 este disponibil. L-am căutat și nu l-am găsit. Dacă îl găsiți, vă rog să-l trimiteți la adresa mea de e-mail (linkul este furnizat). Ar fi de mare ajutor. Mulțumesc foarte mult. E-mail:
Subiectul a fost închis.
  • manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 1 lună #5349 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Nu găsești niciun manual? Întreabă-mă.
Salut tuturor. Locuiesc în Cuba și am nevoie urgentă de manualul de service pentru un Daewoo Cielo (Nexia) 1.5 DOHC 16 supape din 1994. Dacă mă puteți ajuta, adresa mea de e-mail este Mulțumesc anticipat un milion de ori
Subiectul a fost închis.
  • manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 1 lună #5352 prin manual-mecanic
Salut tuturor, locuiesc în Chile și caut manualul pentru Daewoo Espero din 1998 (cu transmisie manuală) și nu l-am găsit. Dacă cineva îl are sau știe unde îl poate găsi, aș fi foarte recunoscător. Mă puteți contacta la adresa mea de e-mail. Mulțumesc anticipat. :nesigur:
Subiectul a fost închis.
  • manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 1 lună #5359 prin manual-mecanic
Salut prieteni,
aș dori să solicit manualul de service pentru un Corsa cu 5 uși din 2005 cu motor 1800. Vă mulțumesc pentru ajutor.:)
Subiectul a fost închis.
  • manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 1 lună #5433 prin manual-mecanic
Salut, ce mai faci? Aș vrea să știu dacă ai manualul pentru un Kia K-3500. Are un motor de 3500cc și folosește un motor SL2.
Bine, adresa mea de e-mail este
Subiectul a fost închis.