Căutare MDM

Buletin

Nu găsești niciun manual, întreabă-mă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 5 luni #2372 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Nu găsești niciun manual? Întreabă-mă.
Ai căutat pe Google? Și dacă nu, întreabă pe forumul Yahoo. Cu forumul ăla am intrat pe această super pagină. În primul rând, și în al doilea rând, mi-au răspuns la multe lucruri și am găsit acolo vreo 15 manuale. Pa.
Subiectul a fost închis.
  • manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 5 luni #2374 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Nu găsești niciun manual? Întreabă-mă.
Nu am găsit prea multe pe Google, poți să-mi dai adresa exactă a forumului Yahoo? Mulțumesc pentru răspuns!
Subiectul a fost închis.
  • manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 5 luni #2375 prin manual-mecanic
Salut, aici e locul, păi, trebuie să pui numele mașinii pe care o vrei în bară și gata, sunt o grămadă de manuale, sau dacă nu sunt, sunt o grămadă de oameni care îți spun unde, nu??? Pune Ford Windstar 1996 sau ceva de genul ăsta, nu știu, orice crezi tu, tocmai am postat un manual de atelier și caut, nu??? Pe curând, și mult succes...

PS: Dacă reușești să găsești ceva, încearcă să postezi, pa.
Subiectul a fost închis.
  • manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 5 luni #2376 prin manual-mecanic
Salut, aici e locul, păi, trebuie să pui numele mașinii pe care o vrei în bară și gata, sunt o grămadă de manuale, sau dacă nu sunt, sunt o grămadă de oameni care îți spun unde, nu??? Pune Ford Windstar 1996 sau ceva de genul ăsta, nu știu, orice crezi tu, tocmai am postat un manual de atelier și caut, nu??? Pe curând, și mult succes...

PS: Dacă reușești să găsești ceva, încearcă să postezi, pa.
Subiectul a fost închis.
  • manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 5 luni #2386 prin manual-mecanic
:woohoo: Salut, oameni buni:
Vă rog, am nevoie de manualul de piese pentru Nissan Serena din 1992.

Vă mulțumesc foarte mult. Pa.
Subiectul a fost închis.