Căutare MDM

Buletin

Nu găsești niciun manual, întreabă-mă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 5 luni #2351 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Nu găsești niciun manual? Întreabă-mă.
Bună... Aș vrea să știu dacă puteți obține manualul complet de piese pentru Renault Fuego GTX 2.0 coupe... nu este manualul Jean Marie Brunner (care are în jur de 450 de pagini) ci un manual de piese care, din câte am înțeles, are în jur de 1000 de pagini... sau dacă nu, schema sau manualul de instalare electrică ar fi de asemenea foarte utile... Aș aprecia foarte mult!!!
Ana..
Subiectul a fost închis.
  • manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 5 luni #2353 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Nu găsești niciun manual? Întreabă-mă.
Salut asst, sunt nou în domeniu și tocmai mi-am cumpărat un Citroën Xantia 1.9 TD, așa că am nevoie de manualele de service, listele de piese etc.
V-aș fi foarte recunoscător pentru orice informație pe care mi-ați putea oferi în această privință.
Adresa mea de e-mail este
Mulțumesc foarte mult!
Subiectul a fost închis.
  • manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 5 luni #2361 prin manual-mecanic
salut, ce mai faci??? ei bine, am nevoie de cel pentru mai multe mașini, ford f100, an??? din 87 până în 94, mai mult sau mai puțin, asta e linia pe care o vreau, salutări, apoi, manualul pentru fiat 147, versiunile pe care le vrei, dacă se poate cu toți anii pe care îi poți, gol, toate versiunile pe care le vrei, și anii pe care îi vrei, camaro, dacă se poate, dacă nu, și ei bine, tot ce se poate, hehe, oare vor îmbunătăți forumul, nu??? în câteva zile, 10 zile mai mult sau mai puțin, îmi vor trimite vreo 15 cataloage de camioane vechi, și doar de unul nou, cel nou, este ram cabină dublă 4x4, și este destul de complet, îmi vor trimite și mai multe GM, Ford și Chevrolet, tahoe, și ei bine, sunt multe, dacă pot, pun manualele aici, bine??? vă rog, am nevoie de toate mașinile alea, sunt urgente, pa, și mulțumesc foarte mult, pe curând
Subiectul a fost închis.
  • manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 5 luni #2369 prin manual-mecanic
Mă poate ajuta cineva să găsesc manualul de service pentru Ford Windstar din 1996 cu Overdrive?

Mulțumesc!
Subiectul a fost închis.
  • manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 5 luni #2371 prin manual-mecanic
Ai căutat pe Google? Și dacă nu, întreabă pe forumul Yahoo. Cu forumul ăla am intrat pe această super pagină. În primul rând, și în al doilea rând, mi-au răspuns la multe lucruri și am găsit acolo vreo 15 manuale. Pa.
Subiectul a fost închis.