Căutare MDM

Buletin

Nu găsești niciun manual, întreabă-mă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 5 luni #7294 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Nu găsești niciun manual? Întreabă-mă.
Am nevoie de un manual de reparații pentru o transmisie automată Blazer din 2001, 4x4. (4L65E)
Subiectul a fost închis.
  • manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 4 luni #7413 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Nu găsești niciun manual? Întreabă-mă.
Bună ziua, am nevoie urgentă de manualul de service pentru un Citroen Xsara model 1 1.9 TD, mașina este din anul 99, vă rog să mi-l puteți trimite?

Mulțumesc foarte mult
Subiectul a fost închis.
  • manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 3 luni #7582 prin manual-mecanic
Ce mai faci? Vreau să știu dacă cineva are manualele pentru Honda Civic din 1993. Mulțumesc anticipat.
Subiectul a fost închis.
  • manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 3 luni #7688 prin manual-mecanic
Bună ziua, nu găsesc manualul pentru Hyundai Accent Prime din 2003. Vă rog, este urgent.
Subiectul a fost închis.
  • manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 3 luni #7698 prin manual-mecanic
:S Am nevoie de informații pentru a accesa BSM-ul unui Citroen C3 și a verifica releele (ștergătorul de parbriz nu funcționează, motorul este OK). Nu găsesc cum să scot placa de siguranțe pentru a accesa informațiile tipărite în manualul C3 (în franceză).
Mulțumesc foarte mult.
Subiectul a fost închis.