Căutare MDM

Buletin

Cere-mi manualul de care ai nevoie.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 6 luni #2259 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Cereți-mi manualul de care aveți nevoie
Uite, am o problemă cu mașina mea, este un Astra Comfort 1.8 din 2001 și arată o defecțiune mecanică. Conform celor scanate, îmi spune că este un senzor TPS. Nu știu unde se află. Aș dori să mă ajutați să localizez acest senzor, deoarece mi-au spus că trebuie scos și curățat pentru că asta ar putea fi. Mă puteți ajuta să localizez acest senzor? Mulțumesc.
Subiectul a fost închis.
  • manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 6 luni #2260 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Cereți-mi manualul de care aveți nevoie
Mă puteți ajuta să obțin manualul pentru un Astra din 2001? Aș aprecia. Mulțumesc.
Subiectul a fost închis.
  • manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 6 luni #2281 prin manual-mecanic
Bună ziua, am nevoie de manualul de service pentru Opel Frontera 2.8 TD.
Subiectul a fost închis.
  • manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 6 luni #2301 prin manual-mecanic
:cheer: Bună ziua, am nevoie de manualul pentru Ford Windstar GL din '96. Sper că mă puteți ajuta. Mulțumesc!!!
Subiectul a fost închis.
  • manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 6 luni #2305 prin manual-mecanic
Salut!

Am un Peugeot 206cc și trebuie să demontez volanul. Am găsit un manual despre cum se face, dar când am încercat să deșurubez șuruburile Torx 30 pe care ar trebui să le aibă volanul pe spate, mi-am dat seama că volanul NU ARE aceste șuruburi pe spate: are doar o gaură în partea inferioară a brațului central și nu are niciun șurub, dar se vede un fel de fier mic înăuntru și nu știu dacă ar trebui să folosesc pârghie.

Aveți idee cum îl pot demonta?

Vă mulțumesc foarte mult pentru ajutor
Subiectul a fost închis.