Căutare MDM

Buletin

Cere-mi manualul de care ai nevoie.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 3 luni #7663 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Cereți-mi manualul de care aveți nevoie
Nu am manual, îl cer doar pe cel pentru Galant.
Subiectul a fost închis.
  • manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 3 luni #7666 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Cereți-mi manualul de care aveți nevoie
Bună ziua, aș dori să știu dacă puteți obține manualul de service pentru Skoda Felicia 1300 din 1996 sau dacă știți cuplul de strângere pentru chiulasă, biele și rulmentul principal. Urmează să repar mașina, dar am nevoie de aceste informații. Apreciez orice informație. Cu
cele mai bune gânduri,
Fernando Huertas.
Subiectul a fost închis.
  • manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 3 luni #7671 prin manual-mecanic
Îmi pare rău, nu am niciun manual, nici de mașină, nici de motocicletă, caut unul pentru carburatorul motocicletei Hyosung Aquila 650 pentru a repara o defecțiune, cum am spus, nu am niciun alt manual, îmi pare rău, salutări :)
Subiectul a fost închis.
  • manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 3 luni #7673 prin manual-mecanic
Am nevoie de ajutorul tău pentru a găsi manualul pentru SEAT MARBELA din 1996. Mai exact, trebuie să știu cum se demontează transmisia.

Mulțumesc și cu cele mai bune urări ;)
Subiectul a fost închis.
  • manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 3 luni #7703 prin manual-mecanic
Salut, ai manualul pentru Mitsubishi Galant din 2002, cutie automată de 2,4L, sau schema electrică pentru această mașină? Dacă le ai, mi le poți trimite prin e-mail? Aș aprecia foarte mult!!
Subiectul a fost închis.