Căutare MDM

Buletin

Cere-mi manualul de care ai nevoie.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 8 luni #7473 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Cereți-mi manualul de care aveți nevoie
Bună ziua, am nevoie de manualul de service pentru motorul Mitsubishi Signo 1.3 cu 12 supape (fostul Mitsubishi Lancer, îl găsiți pe site-ul Mitsubishi Venezuela). Dacă aveți o procedură pentru a evita greșelile la schimbarea curelei de distribuție, v-aș fi foarte recunoscător.
Subiectul a fost închis.
  • manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 8 luni #7474 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Cereți-mi manualul de care aveți nevoie
Aș vrea să știu dacă aveți manualul de service și reparații pentru Ford Focus 2.0 16v din 2000. Mulțumesc. Adresa mea este
Subiectul a fost închis.
  • manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 8 luni - Acum 16 ani și 8 luni #7479 prin manual-mecanic
Salut, mă bucur să am oameni ca tine prin preajmă. Profit de ocazie să te întreb dacă ai manualul de reparații pentru VW Passat V5 150CP din 1999. Încerc cu disperare să-l găsesc.
Mulțumesc!
Ultima editare: acum 16 ani și 8 luni de către .
Subiectul a fost închis.
  • manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 8 luni #7486 prin manual-mecanic
Bună ziua, ați putea să-mi trimiteți manualul de service pentru un Ford Bronco din 1998, mai exact sistemul electric?
V-aș fi foarte recunoscător.
Subiectul a fost închis.
  • manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 8 luni #7488 prin manual-mecanic
Salut prietene, ai manualul de service pentru Chevy Joy sau Chevy Monza? Ce ar trebui să fac pentru a-l obține? Aștept răspunsul tău.).

salutări.
Subiectul a fost închis.