Căutare MDM

Buletin

Cere-mi manualul de care ai nevoie.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 10 luni - Acum 16 ani și 10 luni #4927 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Cereți-mi manualul de care aveți nevoie
Hei, asistentule, ai putea încărca manualul pentru Touareg-ul
de 4.2 litri V8? :laugh:

Te rog, urgent.
Ultima editare: acum 16 ani și 10 luni de către .
Subiectul a fost închis.
  • manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 9 luni #4935 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Cereți-mi manualul de care aveți nevoie
Dragi prieteni, caut manualul pentru o camionetă Kia din 2004, model an 94, cu schimbător de viteze pe volan. Dacă cineva îl are, aș fi foarte recunoscător. Sau dacă cineva cunoaște deschiderea supapelor pentru acest model, și mai bine, pentru că vreau să calibrez supapele. Mulțumesc.
Subiectul a fost închis.
  • manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 9 luni #4965 prin manual-mecanic
Bună dimineața, nu am reușit să contactez Delangel sau Arm pentru manualul Chrysler Plymouth Voyager din 1995. Credeți că mă puteți ajuta doar cu versiunea PDF, din moment ce chiar nu-mi permit să plătesc pentru original acum, deși aș vrea, hehe.:nesigur:
Mulțumesc și salutări din Cancun.
Subiectul a fost închis.
  • manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 9 luni #4966 prin manual-mecanic
AM NEVOIE DE UN MANUAL PENTRU UN GMC JIMMY DE ACELAȘI TIP CA BLAZER, ARE MOTOR DE 4.3 VORTEC.

UITE, AM O PROBLEMĂ CU DISTRIBUITORUL, DEOARECE ARE O PANĂ CARE NU MĂ LASA SĂ O MANIPULEZ MAI MULT CU UN SFERT DE CENTIM ȘI ATÂT. NU MAI ARE TIMP. CE POT FACE? AM NEVOIE DE UN MANUAL CARE SPECIFICĂ DACĂ ESTE POTRIVITĂ SĂ ÎNDEPĂRTAȚI ACELEI PANE

SAU DACĂ MĂ PUTEȚI AJUTA. V-AȘ APRECIA FOARTE MULT DACĂ EXISTĂ UN MANUAL COMPLET PENTRU ACESTE GMC SAU BLAZER. V-AȘ MULȚUMI DE O MIE DE ORI

SALUTĂRI...

ING.
GABRIEL FLORES
Subiectul a fost închis.
  • manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 9 luni #4968 prin manual-mecanic
Bună ziua, caut un manual de service pentru Renault Megane. Mulțumesc!
Subiectul a fost închis.