Căutare MDM

Buletin

Cere-mi manualul de care ai nevoie.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 2 luni - Acum 17 ani și 2 luni #3471 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Cereți-mi manualul de care aveți nevoie
Salut prietene, caut manualul de service pentru Toyota Celica GT-i TRD motor 2.0, 2.0 Twin Cam 16 supape, model 3S-GE, an 1992. Dacă mă poți ajuta, aș fi recunoscător.
Mulţumesc anticipat.
Armando Ferrari
Ultima editare: acum 17 ani și 2 luni de către .
Subiectul a fost închis.
  • manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 2 luni #3472 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Cereți-mi manualul de care aveți nevoie
Bună ziua,
am nevoie de defalcarea trapei pentru Xsara Picasso 2.0HDi din 2003,
mulțumesc.
Subiectul a fost închis.
  • manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 2 luni #3488 prin manual-mecanic
B) BUNĂ, ASISTENT, TE SALUT DIN ACAPULCO, MEXIC, ȘI AȘ VREAU SĂ ȘTIU DACĂ AI MANUALUL PENTRU DODGE DART ȘI FORD RANGER.
Subiectul a fost închis.
  • manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 2 luni #3504 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiect: Manual de atelier și piese pentru Chevrolet Malibu din '81
Salut, prietene, aș vrea să mă ajuți să găsesc manualul pentru Chevrolet Malibu din 1981. L-am văzut odată într-o librărie, dar acea librărie nu mai există. Includea Chevrolet-urile și Monte Carlo-urile din 1980-1983, care sunt anii în care ambele vehicule sunt foarte asemănătoare. Mulțumesc.
Subiectul a fost închis.
  • manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 2 luni #3507 prin manual-mecanic
Ce-ar fi să știu dacă îmi puteți furniza manualul de reparații sau de piese pentru Ford Aerostar XLT din 1987, din moment ce nu reușesc să-l obțin și înainte să pun mâna pe el... Mulțumesc foarte mult, cu cele mai bune gânduri, Adrian.
Subiectul a fost închis.