Căutare MDM

Buletin

Manual motor Seat Ibiza 1.2, model 1989

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #9057 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Re: Manual motor Seat Ibiza 1.2, model 1989
Salut, nu l-am început încă pentru că am uitat de el de ceva vreme. Mulțumesc pentru interesul de a mă ajuta. E ciudat că e-mailul anterior a eșuat. Poți să mi-l trimiți la această adresă? poate că nu e nicio problemă aici.
Mulțumesc și salutări

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 10 luni #11057 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Re: Manual motor Seat Ibiza 1.2, model 1989
STÂNGII au scris:

Din ce spui, chiar dacă găsești piesele de schimb originale, va trebui să schimbi mecanica, deoarece din descrierea spargerii, reglajul motorului nu a fost făcut corect. Ai grijă deoarece fulia arborelui cu came la unele motoare 021a avea două poziții pentru carburator și injecție, iar volanta era la 0 grade. Sper că raportul este util și că mecanicul tău nu se enervează. Vom ține legătura.

Ei bine, ce oameni buni sunteți acolo. :P Dacă ar fi fost cazul meu, m-ar fi ars deja în piața publică xD

Dacă nu cunoașteți setările exacte de cuplu pentru chiulasă, nici reperele de distribuție ale motorului, ar trebui să fiți foarte curajoși sau iresponsabili să o montați.

Sincer, l-aș învinovăți pe mecanic pentru că nu are morală și se aventurează să o asambleze fără să știe cum, mai mult decât orice din etică, pentru că primul lucru este să evite ca clientul să cheltuiască inutil, iar celălalt este că, un mecanic experimentat trebuie să știe să pună reperele de distribuție fără să vadă o diagramă, bazându-se doar pe poziția cilindrilor și a supapelor.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.