Căutare MDM

Buletin

Saab 9000 CSE 1997 automat

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #8332 prin manual-mecanic
Saab 9000 CSE 1997 Automat
Salut tuturor, sunt nou în domeniu. Am nevoie de manualul de reparații pentru Saab-ul meu 9000 CSE turbo automat din 1997. Am manualul de service obișnuit al mașinii, care a venit cu originalul, dar aș vrea să am manualul de reparații ca să nu fie nevoie ca mecanicii să se ocupe de mine. Haha.

Ei bine, aștept răspunsurile voastre, iar dacă nu sunt, ghinion. Va fi altă dată.

salutări

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #8364 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re:Saab 9000 CSE 1997 Automat
Bună! Caut orice fel de manual de service pentru această mașină pentru că, curios, am găsit unul pentru același an și model.
Spui că ai unul, nu?
Poți să-mi spui dacă l-ai găsit online și unde?
Mulțumesc...
Cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #8365 prin manual-mecanic
Scuze... am înțeles greșit mesajul tău. Presupun că manualul pe care îl ai este broșura care vine cu mașina și cel mult îți spune ce siguranțe are și unde...
Și eu am asta. Dar voi fi atent la orice răspunsuri pe care le-ai putea avea și voi continua să caut.
Dacă îl găsesc, nu ezita să te anunț.
Pe curând...

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #8385 prin manual-mecanic
Bună ziua, da, este broșura mașinii care îți spune noțiunile de bază. Există una pe care o poți cumpăra online de pe saab9000.com, dar este în engleză și probabil prea tehnică pentru mine ca să o înțeleg și să o pun în practică.
Ei bine, salutări.