Căutare MDM

Buletin

Manual de service Toyota Land Cruiser FJ40 '79

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #36889 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul manualului de service Toyota Land Cruiser FJ40 din '79
Salut frate, am nevoie neapărat de manualul ăla. Te rog să mi-l trimiți la această adresă.

mulțumesc

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 lună #37106 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul manualului de service Toyota Land Cruiser FJ40 din '79
Salut tuturor, dacă nu este prea mult deranj, aș dori ajutorul vostru. Am probleme cu reglajul supapelor la Toyota mea FJ40 și ar fi foarte util să am manualul. Dacă se poate, poate cineva să-mi trimită manualul? Mulțumesc anticipat. Adresa mea de e-mail este

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 lună #37198 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Manual de service Toyota Land Cruiser FJ40 '79
Salut frate, te rog trimite-mi manualul. Am o problemă cu FJ.40-ul meu. Adresa mea de e-mail este...

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 lună #37205 prin manual-mecanic
Sunt nou aici și caut un manual de service / o schemă electrică pentru un Chevrolet Blazer din 1993 - motor Vortec V-6. Mulțumesc foarte mult.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 7 luni #40748 prin manual-mecanic
Bună seara tuturor. Nu mă pricep prea mult la mecanică sau electricitate, dar am simțit nevoia să învăț pentru că am un Toyota Land Cruiser model '82 pe care nimeni nu mai vrea să-l repare. Nu pentru că e vechi, ci pentru că e mai rentabil și mai ușor de reparat mașini noi... cel puțin așa cred. Dacă cineva are manuale electrice sau mecanice pentru acest vehicul care m-ar putea ajuta să-mi repar mașina, aș aprecia enorm.