Căutare MDM

Buletin

Manual de service Toyota Land Cruiser FJ40 '79

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 4 luni #8304 prin manual-mecanic
Salut prieteni,

Dacă cineva are manualul de service pentru Land Cruiser FJ40 din '79, de la producător sau de la Honney, vă rog să îl încărcați pe site ca să-l pot descărca sau să-mi spuneți unde se află.

Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 4 luni #8334 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Manual de service Toyota Land Cruiser FJ40 '79
Salut... uite, am manualul pe care îl cauți... ți-l trimit către pagină ca să-l poată încărca... sau trimite-mi un mesaj instant și dă-mi adresa ta de e-mail... pa.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
16 ani acum 3 săptămâni #9654 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Re: Manual de service Toyota Land Cruiser FJ40 '79
otobar a scris:

Salut... uite, am manualul pe care îl cauți... ți-l trimit către pagină ca să-l poată încărca... sau trimite-mi un mesaj instant și dă-mi adresa ta de e-mail... pa.

Salut, caut de ceva vreme pe cineva care are manualul respectiv. Mi-l puteți trimite prin e-mail?

mulțumesc
salutări

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 9 luni #11206 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Re: Manual de service Toyota Land Cruiser FJ40 '79
Știi, prietene, și eu am nevoie de acel manual. Mi-l poți oferi? Mulțumesc anticipat.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 luni #13923 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Manual de service Toyota Land Cruiser FJ40 '79
Dacă cineva are manualul respectiv, vă rog să-l distribuiți. Rămân îndatorat