Căutare MDM

Buletin

Chevrolet Apache din 1958

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #8290 prin manual-mecanic
Chevrolet Apache din 1958 Publicat de manual-mecanica
Salut prieteni.
Am nevoie de manualul de reparații pentru Apache-ul din '58, precum și de câteva informații despre achiziționarea pieselor de schimb. V-aș fi foarte recunoscător dacă m-ați putea ajuta. Vă mulțumesc anticipat,

Carlos Zapata Espinosa.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni - Acum 16 ani și 2 luni #8314 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Chevrolet Apache din 1958
Salut Carlos, la fel ca tine, încerc și eu să obțin un manual Apache, dar pentru piese de schimb, știu de unde le poți găsi. Contactează-mă la adresa mea de e-mail:
O parte din acest mesaj este ascunsă pentru utilizatorii neînregistrați. Te rog să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a-l vizualiza.

Salutări întregii comunități.
Ultima editare: acum 16 ani și 2 luni de către . Motiv: E-mailurile sunt ascunse în postări.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni - Acum 16 ani și 2 luni #8381 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Chevrolet Apache din 1958
Bună ziua. Toate manualele sunt online, dar în limba engleză. Și sunt foarte greoi de descărcat, deși le puteți vizualiza online. Dacă sunteți interesat, spuneți-mi și
le voi căuta pentru dvs. Pentru a vedea dacă ceva de genul acesta vă este util, iată linkul către Manualul de întreținere pentru toate camionetele și pickup-urile Chevrolet, din '55 până în '59. Derulați în jos paginile cu butonul „pagina următoare” în partea de jos.

O parte a mesajului este ascunsă pentru utilizatorii neînregistrați. Vă rugăm să vă conectați sau să vă înregistrați pentru a-l vizualiza.

Cu respect.

O parte a mesajului este ascunsă pentru utilizatorii neînregistrați. Vă rugăm să vă conectați sau să vă înregistrați pentru a-l vizualiza.
Ultima editare: acum 16 ani și 2 luni de către . Motiv: Ascunde linkurile externe

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
16 ani acum o săptămână #9076 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Re: Chevrolet Apache din 1958
Bestius a scris:

Bună ziua. Toate manualele sunt online, dar în limba engleză. Și sunt foarte greoi de descărcat, deși le puteți vizualiza online. Dacă sunteți interesat, spuneți-mi și
le voi căuta pentru dvs. Pentru a vedea dacă ceva de genul acesta vă este util, iată linkul către Manualul de întreținere pentru toate camionetele și pickup-urile Chevrolet, din '55 până în '59. Derulați în jos paginile cu butonul „pagina următoare” în partea de jos.

Cu respect.

Bună ziua, sper că mă puteți ajuta. Am încercat să găsesc un manual pentru Mercedes 220s din 1964, dar fără succes. Am văzut că puteți găsi niște manuale online. Sper că mă puteți ajuta.

Vă mulțumesc anticipat :)

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
16 ani acum o săptămână - 16 ani acum o săptămână #9102 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Re: Chevrolet Apache din 1958
Manual de utilizare (scanat):

www.mbzponton.org/valueadded/books/220S/manual.htm

Manual de piese:

www.170220.com/gallerytech/albums/220Spa...220_PartsBook-v3.pdf

290 mb.

Manual carburatoare Zenith (înainte de 1972):

jaimekop.com/CarbManual/Page01/toc.html

Dacă găsesc cel de service, voi încărca linkul.
Ultima editare: acum 16 ani și 1 săptămână de către .