Căutare MDM

Buletin

Manual motor Mercedes Benz OM 352

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 luni #12419 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Manual motor Mercedes Benz OM 352
Salut Torino, mulțumesc pentru grafice. Ai ceva despre OM 352A? Are aceeași cilindree ca OM 352, dar cu turbo. Cred că are 180 CP. Asta avea camionul 1518. În fine, mulțumesc pentru tot. Cu cele mai bune gânduri,
Fabián.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 luni #12451 prin manual-mecanic
Pentru a obține curbele pe care ți le-am trimis, scrie pe pagina Mercedes din Argentina ()
Încearcă să-i întrebi la adresa asta, la mine a funcționat.
Cu stimă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună - Acum 14 ani și 1 lună #23516 prin manual-mecanic

angeldetrelew a scris: Salut tuturor, caut manuale pentru motorul Mercedes Benz OM 352 și orice alte informații relevante legate de acesta. Mulțumesc.

Prieteni... chiar dacă este un htpp unde le pot găsi eu sau cineva care le are, v-aș fi foarte recunoscător dacă mi-ați putea trimite manualul de strângere pentru om352A, adresa mea de e-mail este
Ultima editare: acum 14 ani și 1 lună de către .

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #23519 prin manual-mecanic
Bună ziua, am o mulțime de Mercedes-uri, am fost mecanic în armată, acum sunt pensionar, dacă găsesc dosarul, îți pot da ceva care să-ți fie de folos. Pe curând.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #23533 prin manual-mecanic
Mulțumesc Claudioman... ținem legătura și dacă ne vedem online vorbim. Am fost la ESMA câțiva ani.
Știi ce se întâmplă e că pe internet au devenit deștepți și cer taxe pentru tot ce ține de Mercedes, e un fiasco. Am un 1112 și am schimbat motorul cu un OM352A cu turbo cu treapta 5 mare și mică. Vreau să aflu mai multe despre acest proiect... cu cele mai bune gânduri... și mulțumesc anticipat.