Căutare MDM

Buletin

Manual motor Mercedes Benz OM 352

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 luni #12259 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Re:Manual motor Mercedes Benz OM 352
Salut Angel, am nevoie de curbele Putere-Cuplu-Consum Specific cu variația turației pentru motorul OM 352A, care a fost instalat pe camioanele Mercedes-Benz 1518. Are o capacitate cilindrică de 5657 cm2 și 185 CP.
Aceste curbe au fost incluse în manualele de utilizare și în unele broșuri publicitare.
Am cumpărat un motor OM 352A și îl voi instala cu o pompă de apă. Trebuie să adaptez motorul la pompă folosind un cap de pompare (similar cu un diferențial). Vine cu rapoarte de transmisie diferite. Producătorul pompei îmi va spune de câți CP va avea nevoie pentru a o mișca. Va trebui să folosesc curbele pe care le caut pentru a determina intervalul de turații la care am nevoie de CP necesari. În acest fel, voi avea și un consum minim de combustibil, deoarece nu voi obține mai mulți CP decât am nevoie.
Am cerut panourile pe care le caut la dealeri, ateliere de reparații și numărul Mercedes-Benz 0800, dar fără succes.
Voi atașa niște fotografii și fișiere cu plăci similare, dar pentru un Cummins, ca să puteți vedea cum arată.
Vă mulțumesc anticipat pentru orice ajutor pe care mi-l puteți oferi.
Cu cele mai bune gânduri,

Fabián

[img/]

[file/]

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 luni #12261 prin manual-mecanic
Salut Angel, nu pot încărca fotografiile sau fișierul. Nu știu ce greșesc. Voi continua să încerc.
Cu cele mai bune urări,
Fabián.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 luni #12326 prin manual-mecanic
Vezi dacă funcționează pentru tine, e din OM 352, dar nu diferă prea mult. Mult noroc, Angel.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 luni #12327 prin manual-mecanic
vezi dacă fișierul atașat îți este de folos

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 luni #12362 prin manual-mecanic
Salut Angel, daaaa!! Cred că acestea sunt cele care îmi lipsesc. Este posibil să măresc rezoluția, deoarece nu pot identifica exact valorile din curbe? În tabele, văd și OM352 și OM352A. Cu acestea, cred că voi avea informațiile de care am nevoie. Ar fi frumos să văd dacă ai putea încărca fișierul sau imaginea cu o rezoluție mai mare, deoarece nu pot vedea valorile. Îți mulțumesc foarte mult pentru ajutorul pe care mi l-ai acordat. Cu cele mai bune gânduri,
Fabián