Căutare MDM

Buletin

CAUT UN MEGANE SCENIC MANUAL

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 7 luni #7346 prin manual-mecanic
CAUT UN MEGANE SCENIC MANUAL Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor. Caut o schemă electrică pentru un Megane Scenic. Am fost la două reprezentanțe Renault și nu au găsit defecțiunea. Problema este că această mașină a încetat să mai măsoare viteza cu care se deplasează. Problema de fond este că a încetat să mai numere kilometrii parcurși.

Aș aprecia orice comentarii. Cu cele mai bune gânduri, tuturor.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 7 luni #7351 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: CAUT UN MEGANE SCENIC MANUAL
Funcționează turometrul? Nu se aprinde martorul luminos de avarie sau martorul roșu de service.
Kilometrajul funcționează, chiar dacă nu numără kilometrii. Nu se aprinde martorul luminos de avarie sau martorul de service.
Ar trebui verificat, dar aproape sigur este o defecțiune la tabloul de bord.
Sper că mă înșel, nu ca să nu te pot ajuta, ci ca să fie mai puțin costisitor de reparat, dacă nu este în garanție.
Salutări din Tenerife.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 7 luni #7356 prin manual-mecanic
În primul rând, vă mulțumesc că ați răspuns la cererea mea de ajutor. Dacă acesta este cazul, nu ar fi dificil să injectați un semnal care să emuleze semnalul turometrului și astfel să excludeți alte cauze.

Adevărul este că nu indică o defecțiune nici la martorul portocaliu de defecțiune, nici la martorul roșu de defect critic. Se pare că ceea ce se întâmplă este că pierdem semnalul turometrului undeva.

Știți ce tip de semnal trebuie introdus în bord pentru a verifica dacă semnalul sosește corect, dar bordul este cel care nu îl afișează?

Salutări din Valencia

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 7 luni #7378 prin manual-mecanic
Am manualul pentru Megane Scenic, dar nu sunt sigur ce model ai. Și dacă este un model european, codul va fi același pentru toată lumea. Te rog să-mi dai numărul de șasiu și voi afla.
Deși specialitatea mea sunt vehiculele germane, îmi place întotdeauna să învăț de la alții.

Cu cele mai bune gânduri.;)

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 7 luni #7388 prin manual-mecanic
BUNĂ! Vă mulțumesc foarte mult pentru interesul acordat acestui subiect.

Este vorba despre un Megane Scenic din 2000, dar am multă memorie pe PC. Nu ezitați să-mi trimiteți toată documentația pe care o aveți și o voi verifica imediat și voi găsi informațiile de care am nevoie.

Vă mulțumesc foarte mult.