Căutare MDM

Buletin

Renault Megane Classic Manual Anul 2002

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 6 luni #6968 prin manual-mecanic
Manual Renault Megane Classic Anul 2002 Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor, mă poate ajuta cineva? Am nevoie de un manual pentru un Renault Megane Classic din 2002 care să acopere totul despre această mașină. Am găsit unul, dar listează mai multe tipuri de Megane, însă pentru acesta sunt foarte puține disponibile.

Interesul meu acum este partea de iluminare, faruri, stopuri, proiectoare de ceață... Tipul de becuri pe care le folosește mașina, deoarece urmează să schimb unele cu LED-uri, iar celelalte vor rămâne normale...

Mulțumesc...

Emailul meu:

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 4 luni #7589 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Manual Renault Megane Classic Anul 2002
Bună ziua, și eu am nevoie de același manual, în special cel care explică piesele motorului. Am descărcat niște manuale de aici, dar niciunul nu vorbește despre motor sau despre cum se repară, în special despre cureaua de distribuție. Aș aprecia dacă cineva care o are m-ar putea anunța. Mulțumesc foarte mult.

Adresa mea de e-mail este

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.