Căutare MDM

Buletin

Renault Megane Classic Manual Anul 2002

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 10 luni #6968 prin manual-mecanic
Salut tuturor, mă poate ajuta cineva? Am nevoie de un manual pentru un Renault Megane Classic din 2002 care să acopere totul despre această mașină. Am găsit unul, dar acoperă mai multe modele Megane diferite și există foarte puține informații despre acesta.

Interesul meu actual este sistemul de iluminare: faruri, stopuri, proiectoare de ceață... Tipul de becuri pe care le folosește mașina, deoarece urmează să înlocuiesc unele cu LED-uri și să las pe altele ca becuri standard...

Mulțumesc...

Emailul meu:

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 8 luni #7589 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe această temă Re: Manual Renault Megane Classic 2002
Bună ziua, și eu am nevoie de același manual, în special partea care explică componentele motorului. Am descărcat niște manuale de aici, dar niciunul nu acoperă motorul și cum se repară, în special cureaua de distribuție. Aș fi recunoscător dacă cineva care îl are m-ar putea anunța. Mulțumesc foarte mult.

Adresa mea de e-mail este

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.