Căutare MDM

Buletin

Manualul de utilizare Hyundai Atos

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 9 luni #6817 prin manual-mecanic
Manual Hyundai Atos Publicat de manual-mecanica
Aș vrea să știu dacă cineva are manualul de service pentru Hyundai Atos, deoarece am nevoie de el ca să mă îndrume cum să schimb ambreiajul de la Atos.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 8 luni #7106 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Manualul Hyundai Atos
Bună ziua, aș dori să mă ajute cineva.

Am un Hyundai Atos din 2001 și îmi arată eroarea 340. Cred că este senzorul de poziție a arborelui cu came. Îmi poate spune cineva cum se conectează?

Are trei fire, albastru, galben și negru.

În plus, sistemul de injecție activează doar cele două injectoare din mijloc. Nici celelalte două nu se activează din cauza defecțiunii 340. Sau nu are nicio legătură cu aceasta?

Sau va trebui să schimb calculatorul.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 4 luni #8488 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re:Manual Hyundai Atos
Am nevoie și de manual. Îl are cineva? Cum golesc radiatorul pentru a schimba lichidul?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 1 lună #9535 prin manual-mecanic
Salut prieteni, în căutarea manualului Atos, am descărcat manualul de service pentru Hyundai Getz pe care îl veți găsi pe această pagină și am constatat că are același motor ca Atos în versiunea sa 1.1, deși nu include piesa de cutie manuală. Verificați-l, sper să vă ajute. M-a ajutat mult. Dacă găsiți unde este piesa de cutie Atos, v-aș aprecia dacă m-ați putea anunța. Mult succes.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 1 lună #9573 prin manual-mecanic
Salut prietene... Te salut din Costa Rica. Codul de eroare pentru Atos-ul din 2001 este P0340, care indică următoarele conform AutoData: Senzor de poziție a arborelui cu came A. Defect circuit bloc 1; cauzele probabile sunt: cablaj, senzor de poziție a arborelui cu came sau modulul de control al motorului. Verifică cu răbdare, deoarece uneori un contact defect sau conectori oxidați sunt suficienți pentru a cauza o problemă. În orice caz, o să caut manualul; cred că l-am văzut pe vreun site. Pentru orice, descarcă AutoData CD2 de pe site. Vine cu toate codurile de eroare pentru mașina ta, precum și alte lucruri... Mult succes. ;)