Căutare MDM

Buletin

Am nevoie de un Scenic Phase 2 Manual - 1900 DCI de la 99

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 8 luni - Acum 16 ani și 8 luni #6355 prin manual-mecanic
Caut manualul pentru Megane Scenic 1900 DCI Phase 2 din 1999, dar nu găsesc decât Scenic-ul din prima generație și Scenic II.

Salutări și mulțumesc pentru lectură.....

Ultima editare: acum 16 ani și 8 luni de către .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 8 luni #6363 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Am nevoie de un Scenic Phase 2 Manual - 1900 DCI din '99
Salut Ea1exl:

Văd că nu ești nou pe forum și chiar nu mi-a plăcut când ai continuat să postezi același lucru în toate subforumurile.

În primul rând, dacă ai nevoie de un manual, postează-l în locul lui original, care are unul dintr-un motiv anume (cereri manuale).

În al doilea rând, dacă descoperi că nu găsești ceea ce ai nevoie sau că nimeni nu ți-a răspuns, poți oricând să te întorci la început ÎN CADRUL ACELAȘI FORUM prin tăierea și lipirea propriului mesaj sau prin adăugarea a ceva la el. (Te rog să nu abuzezi de această practică, deoarece cineva a postat deja despre sine de 7 ori în 7 zile.)

Pot trece cu vederea faptul că oamenii noi de pe pagină scot adesea lucrurile din loc, tocmai pentru că sunt noi și uneori nu știu, dar... gândește-te, dacă toată lumea ar face același lucru pe care tocmai l-ai făcut tu, pagina ar fi haotică. Cu

cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.