Căutare MDM

Buletin

Am un manual pentru Honda Civic-CRX și gama Sol.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 7 luni #6169 prin manual-mecanic
Pentru cei interesați de niște informații tehnice am manualul de reparații și tuning pentru CIVIC-CRX și SOL de la modelul din 1984 până la modelul din 1995, include toate CIVIC 1300, 1500, DX Hatchback, camionetă sedan, acoperă toate sistemele, motor, frâne, suspensie, caroserie, sistem electric etc., îl am în original tipărit, dacă cineva este interesat de vreo secțiune sau ceva, va fi o plăcere să îl scaneze și să vă trimită secțiunea dorită, știu cât de greu este să obții anumite informații și va fi o mare satisfacție să pot ajuta și pe alții. :cheer:

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 7 luni - Acum 16 ani și 7 luni #6255 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe această temă: nimic
Ultima editare: acum 16 ani și 7 luni de către .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 5 luni #12152 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Am un manual pentru Honda CIVIC-CRX și gama SOL
Buna ziua

Am nevoie de manualul complet pentru CRX del Sol. Știu că are multe pagini, dar dacă este necesar, vă voi plăti ceva pentru deranj, în afară de cât vă costă copiile... adresa mea de e-mail este Te rog să mă contactezi și vom găsi o soluție.

Vă mulțumesc pentru timpul acordat

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 5 luni #12184 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Am un manual pentru Honda CIVIC-CRX și gama SOL
Bună ziua, am o problemă cu acoperișul electric al CRX del Sol-ului meu și aș dori să știu dacă mă puteți ajuta trimițându-mi secțiunea pentru acest mecanism. Vă mulțumesc anticipat. Cu cele mai bune urări.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 5 luni #12186 prin manual-mecanic
Cineva a avut amabilitatea să îl încarce în format PDF:

www.manualesdemecanica.com/en/manuals/wo...e-manual-in-english/

:woohoo: